Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n kustantaman SK Mies -lehden ilmestymiskerroiksi vuonna 2005 jää yksi numero, joka on parhaillaan myynnissä. Julkaisujohtaja Alexander Lindholm perustelee päätöstä odotettua hitaammin kehittyneellä myynnillä:

“Vaikka SK Mies on Suomen suurin nuorten miesten trendilehti 50.000 kappaleen painoksellaan, sen myynti ei ole kehittynyt riittävästi. Lehden syksyksi kaavailtu toinen numero jää tänä vuonna ilmestymättä. Tilaajat saavat korvauksena valita muita julkaisuja Yhtyneiden Kuvalehtien lehtiperheestä”, Lindholm sanoo.

SK Miehen piti ilmestyä kaksi kertaa vuodessa. Lehden saattoi tilata numero kerrallaan viiden Euron hinnalla.

-SK Mies on upea life style -paketti, joka on saanut myönteisen vastaanoton niin lukijoiltaan kuin julkisuudessa. Se on suomalaisen journalismin huippua teksteiltään, kuviltaan ja ulkoasultaan. Lukijakuntaa olisi kuitenkin tarvittu enemmän näin näyttävän kokonaisuuden tekemiseksi myös taloudellisesti kannattavaksi, sanoo Suomen Kuvalehden vastaava päätoimittaja Tapani Ruokanen, joka vastasi myös SK Mies -lehdestä.

SK Mies -lehteä ei kuitenkaan ole kokonaan haudattu. Yhtiö tutkii vaihtoehtoisia mahdollisuuksia nuorille miehille tarkoitetun trendilehden julkaisemiseksi.