Pekka Juntunen
Pekka Juntunen
Teemu Hillervo
Teemu Hillervo

Näköislehtien seuraamisella myös paperiversio tarkkailuun

Webnewsmonitor keskittyy uutisten seuraamiseen verkon kautta. Tulokset ovat suoria linkkejä uutisiin. Asiakas voi tilata haluamansa tietopaketin sähköpostiinsa valitsemanaan ajankohtaan. Suomessa lähteenä ovat kaikki vekkomediat ja verkkolehdet, myös verkossa toimivat näköislehdet. Näköislehtien sisältö on sama kuin paperilehdissäkin. Paperilehtien leikkaaminen on jäänyt paljolti tarpeettomaksi toiminnaksi, sanoo Webnewsmonitorin toimitusjohtaja Jussi Vasala.

Webnewsmonitor kattaa laajan palvelun

“Tällä hetkellä olemme markkinoiden laajin ja monipuolisin palvelu, koska asiakkaamme saavat tehdä rajattomasti seurantoja kiinteään hintaan. Lisäksi asiakasyrityksen kaikki henkilöt saavat samaan hintaan seurannan määrittämillään hakusanoilla ilman erillistä lisenssiä. Tarjoamme tiedot myös asiakasyritystemme sisäiseen intranettiin niin ikään samaan hintaan, mikä on uutta markkinoilla”, toteaa Jussi Vasala.
Webnewsmonitor toimii osoitteessa www.webnewsmonitor.com