Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Viestintätoimisto Kreab laajenee Etelä-Amerikkaan ja Afrikkaan

Uutiset, Tiedotus, | keskiviikkona 29.08.2018 - Toimitus

Vaikuttaja-, talous- ja yritysviestintään erikoistunut Kreab-konserni laajentaa globaalia toimistoverkostoaan Marokkoon ja Panamaan. Kreabin kansainvälinen verkosto antaa suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille mahdollisuuden vaikuttaa globaalilla tasolla entistä tehokkaammin.

Kreab on suurin pohjoismainen viestintäkonserni, jonka toimistot 27 eri maassa luovat poikkeuksellisen kansainvälisen läpileikkauksen viestintään ja päätöksentekoon niin Helsingissä, muissa Pohjoismaissa, Brysselissä, Lontoossa Tokiossa kuin Washingtonissa.

Panaman toimisto syventää Kreabin osaamista sekä mahdollisuuksia tukea asiakkaiden liiketoimintaa latinalaisessa ja Väli-Amerikassa. Uusi Marokon toimisto Rabatissa avaa Kreabille ja sen asiakkaille uuden mahdollisuuden päästä Afrikkaan.

”Kreab on toiminut Suomessa jo useamman vuosikymmenen. On hienoa seurata kuinka Pohjoismaiden suurin ja globaalein viestintäkonserni kasvaa entisestään. Helsingin toimistomme kautta voimme avata jokaiselle asiakkaallemme todellisesti kansainvälisen toimintaympäristön ja auttaa heitä lisäämään yritystensä arvoa hyvällä viestinnällä. Laajalle levinnyt verkostomme viidellä mantereella tuo meille ja asiakkaallemme globaalia näkökulmaa ja vaikutusmahdollisuuksia”, Kreab Helsingin toimitusjohtaja Mikael Jungner korostaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: