Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Veera Heinonen

Veera Heinonen ulkoministeriön viestintäjohtajaksi

Uutiset, Tiedotus, | perjantaina 02.07.2010 - Toimitus

Valtiotieteen maisteri, lehdistöneuvos Veera Heinonen, 39, on nimitetty ulkoministeriön viestintäjohtajan virkaan määräajaksi 15.10.2010 - 14.10.2015 osastopäällikkö Petri Tuomi-Nikulan seuraajaksi.

Veera Heinonen toimii tällä hetkellä Suomen suurlähetystössä Lontoossa lehdistösihteerinä. Tehtävässään hän on vastannut Suomen virallisesta viestinnästä ja maakuvan edistämisestä Britanniassa. Hän on lisäksi vastannut mediasuhteiden luomisesta Lontoossa, joka on maailman kansainvälisin mediakeskittymä.

"Veera loi Lontoossa nopeassa ajassa kontaktit sellaisiin maailmanmedioihin kuin BBC World, Al Jazeera ja CNN. Ulkoministeriön viestinnän täytyy olla modernia ja ajassa kiinni, esimerkiksi tänä päivänä vahvasti sosiaalisessa mediassa. Uskon, että Veera on loistava ammattilainen tähän hommaan", ulkoministeri Alexander Stubb toteaa.

Ulkoministeriön palveluksessa Heinonen aloitti vuonna 2006. Aikaisemmin hän on toiminut Taloussanomien Lontoon-kirjeenvaihtajana 2003-2006 sekä Helsingissä Taloussanomissa uutispäällikkönä, tuottajana ja taloustoimittajana 1997-2003.

Lisäksi hän on ollut taloustoimittajana YLE Ykkösen Aamu-TV:ssa vuosina 1997-1998 ja uutistoimisto Reutersin palveluksessa Helsingissä vuosina 1995-1997.

Heinonen on kirjoittanut säännöllisiä kolumneja sanomalehti Kalevaan, Taloussanomiin sekä Ilta-Sanomien Plus-liitteeseen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: