Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Veckans Affärer arvioi Kreabin Ruotsin parhaaksi viestintätoimistoksi

Uutiset, Tiedotus, | perjantaina 18.01.2008 - Toimitus

Veckans Affärer on valinnut Kreabin vuoden 2007 Ruotsin parhaaksi konsulttitoimistoksi viestinnässä. Arvostettu talouslehti valitsee vuosittain eri alojen parhaat konsulttiyritykset.

Viime vuonna Pohjoismaiden suurimpiin yhteisö- ja yritysviestintään erikoistuneisiin toimistoihin kuuluva Kreab sijoittui toiseksi. Edellisen kerran yhtiö voitti ykkössijat vuosina 2004 ja 2000.

-Kreabilla on tyytyväisiä asiakkaita ja taitavia työntekijöitä, jotka pystyvät vastaamaan luovasti asiakkaiden tarpeisiin. Brysselin toimistomme on kasvanut jatkuvasti. Uusi konttorimme Washingtonissa avaa kansainvälisiä toimintamahdollisuuksia. Lontoon toimistomme on tärkeä tukikohta kansainvälisten mediasuhteiden hoitamisessa ja talousviestinnässä, kertoo konserninjohtaja Charlotte Erkhammar.

-Olemme iloisia Ruotsin toimiston menestymisestä, sillä teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä toimistojen kesken. Suomessa Kreab on liikevaihdoltaan suurimpia viestintätoimistoja. Olisi kiintoisaa, jos myös Suomessa viestintätoimistoja arvioitaisiin laajemmin, kommentoi Kreab Helsingin toimitusjohtaja Matti Saarinen.

Kreabin kansainvälinen 25 kansallisuutta edustava 150 konsultin verkosto kattaa 11 maata. Kreab on toiminut Suomessa vuodesta 1988.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: