Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Vaasaan uusi viestintätoimisto

Uutiset, Tiedotus, | perjantaina 07.01.2011 - Toimitus

Peter Appel, Anna Jeanne Söderlund ja Lars Rosenblad perustavat uuden toimiston Botnia Informationin Vaasan toiminnoille ja laajentavat konsultointiin ja viestinnän strategiseen suunnitteluun.

Vaasaan perustetaan uusi viestintätoimisto. Peter Appelin omistaman Botnia Informationin Vaasan toiminnot siirtyvät uudelle yhtiölle. Anna Jeanne Söderlund siirtyy Botnia Informationin palveluksesta yrittäjäksi. Toinen uuden toimiston vetäjä on Lars Rosenblad. Hän siirtyy viestintätoimistoon oltuaan kahdeksan vuotta Vasabladetin ja HSS Median johtotehtävissä. Viimeksi hän on toiminut Vasabladetin päätoimittajana. Rosenblad keskittyy vastedes yritysjohdon viestintäkonsultointiin ja viestinnän strategiseen suunnitteluun. Södelundin päävastuualueena uudessa yrityksessä on asiakaslehtiprojektien johtaminen ja toimittaminen.

Uuden yhtiön osakkaana on myös Peter Appel. Appelin Botnia Information palvelee jatkossakin Pietarsaaren seudun asiakkaitaan ja tekee jatkossa töitä uudelle Vaasan yhtiölle lähinnä konseptisuunnittelun parissa.

Uusi yhtiö jatkaa Botnia Information toimintaa tuottaen korkealaatuisia asiakaslehtiä yrityksille, järjestöille ja julkiselle sektorille. Sen lisäksi toiminta laajenee käsittämään myös viestinnän strategista suunnittelua sekä verkkomedioiden sisällöntuotantoa.

Uusi viestintätoimisto aloittaa toimintansa talven 2011 aikana. Yhtiön nimi julkistetaan rekisteröinnin valmistuttua.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: