Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Tuukka Manner, Account Manager, ePressi.com

Tuukka Manner ePressi.comin Account Manageriksi

Tiedotus, | maanantaina 13.09.2010 - Toimitus

Fil. yo Tuukka Manner, 29, on nimitettty ePressi.comin Account Manageriksi 26.08.2010.

Hän on toiminut viimeksi British American Tobacco Oy Finlandissa edustajana Pohjois-Suomen alueella. Aiemmin Manner on toiminut myyntitehtävissä Stockmannilla, TeliaSoneralla ja Tapiolassa. Hänen tehtävänään on uusien asiakkaiden hankinta, sekä asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen.

"ePressi.com on vajaan vuoden ajan kestäneen toimintakautensa aikana kehittynyt harppauksin ja palvelu on saanut merkittävän määrän asiakkaita. Markkinatilanne on otollinen ja palvelulle on selvästi kysyntää, joten meille syntyi akuutti tarve saada lisätyövoimaa. Tuukka tuo meille tärkeän lisän asiakasrajapintaan ja hänen työpanoksensa odotetaan olevan merkittävänä tekijänä nostamassa ePressi.comia seuraavalle tasolle", toteaa ePressi.comin toimitusjohtaja Riina Vasala.

ePressi.com on digitaalisen Internet-aikakauden tehokkain tiedotuskanava. ePressi.com tarkoittaa nykyaikaa ja netin monipuolisuuden hyväksikäyttöä. Palvelu on hakukoneoptimoitu (SEO), mikä takaa, että kaikki ePressi.comin tiedotteet löytyvät tehokkaasti myös hakukoneista. Kuvien ja muiden mediatiedostojen käyttö sisältyy palveluun. ePressi.comissa on tuhansia median yhteystietoja sisältävä tietokanta, josta käyttäjät voivat halutessaan valita joko laajan tai hyvin kohdennetun jakelun. Lisäksi tiedotteet jaetaan sosiaaliseen mediaan.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: