Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Tekir kasvoi kannattavasti

Uutiset, Tiedotus, | perjantaina 15.03.2019 - Toimitus

Viestinnän konsulttiyritys Tekir Oy kasvoi vahvasti ja paransi selvästi kannattavuuttaan vuonna 2018. Yhtiön liikevaihto kasvoi 3,9 miljoonaan euroon, ja kasvuvauhti oli 28 prosenttia. Yhtiön liikevoitto nousi 701 629 euroon, ja liikevoiton kasvu edelliseen vuoteen verrattuna oli 101 prosenttia. Liikevoiton taso nousi 17,9 prosenttiin liikevaihdosta.

”Liikevaihtomme ja tuloksemme nousivat ennätystasolle, ja ne ylittivät omatkin tavoitteemme selvästi”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekir kasvoi vahvasti kaikilla alueillaan vuonna 2018. Kasvua vauhdittivat erityisesti laajat strategiset projektit suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Maineenhallinnan, mainevarautumisen ja kriisiviestinnän työt kasvoivat entisestään, ja ne vahvistivat Tekirin asemaa maineenhallinnan konsulttiyrityksenä. Myös Tekir Kuhina nousi huipputekijäksi digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja somen maksetun mainonnan konsulttina.

Asiakastyytyväisyys ja onnistuneet projektit vahvistivat Tekirin brändiä vuonna 2018. Taloustutkimus Oy:n mukaan Tekirin imago oli viestintätoimistojen paras. Tekir saavutti 11 ykkössijaa viestintätoimistojen vertailussa, jossa selvitettiin toimistojen laatua 19 osa-alueella.

”Viime vuosi oli meille riemukas ja loistokas taloudellisesti ja henkisesti. Kymmenessä vuodessa olemme yhdessä ja omalla tekemisellämme nousseet alamme huipulle, mistä kiitos kuuluu asiakkaille, kaikille tekirläisille ja yhtiön toimivalle johdolle. Katseemme on kuitenkin tiukasti tulevaisuudessa, jossa näemme suuria viestinnän, vaikuttamisen ja markkinoinnin kokonaisuuksia, joita pystymme asiakkaillemme toteuttamaan tekirläisellä huippulaadulla”, Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.

Tekirin hallituksessa jatkavat vuonna 2019 Harri Saukkomaa (puheenjohtaja), Pertti Korhonen (varapuheenjohtaja), Jarno Limnéll, Melek Mazici, Marja Ristola ja Selim Saukkomaa. Hallituksen sihteerinä toimii Markku Varhela.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: