Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Lianan digiaamiaiset vetävät kuulijoita

Lianan digi-asiantuntijoina tapahtumissa mm. Ville Lehtoniemi (vas.), Antti Viita ja Joona Haapala.

Uutiset, Tiedotus, | torstaina 02.05.2019 - Toimitus

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluihin erikoistunut Liana Technologies, aikaisemmin Koodiviidakko, järjesti kuluneen kevään aikana kolme maksutonta aamiaistapahtumaa, joista markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset pystyivät ammentamaan tietoa ja inspiraatiota työhönsä. Tapahtumat olivat yleisömenestyksiä, ja Helsingissä järjestettiin lopulta kaksi tapahtumaa yhden sijaan, jotta kaikki halukkaat pääsivät mukaan.

Tampereella ja Helsingissä pidettyjen tilaisuuksien teemana oli viestinnän ja markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Viestinnän saaminen johdon agendalle ja myös moderni kriisiviestintä sopivat hyvin kattoteeman alle, ja tilaisuuksissa kuullut puheenvuorot saivat kuulijat jakamaan tapahtumien antia innokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Liana Technologies haluaa tarjota kohderyhmälleen tukea, neuvoja ja inspiraatiota päivittäiseen työhön. Aamiaistapahtumat ovatkin olleet loistava tapa tuoda saman alan ammattilaisia yhteen ja tarjota markkinoinnin ja viestinnän parissa toimiville työtä rikastuttavia sisältöjä.

“Markkinointiviestinnän trendit sekä alaan liittyvät keskeiset säädökset muuttuvat jatkuvasti. Haluan tietää, missä mennään ja on hienoa, että olemme löytäneet Lianasta kumppanin, joka tarjoaa uusinta tietoa alan ammattilaisille. Olen käynyt aamiaistapahtumassa Helsingissä ja erityisesti iloitsen, että Liana järjestää tapahtumia nyt myös Tampereella. Lianan tapahtumissa on ajankohtaisia aiheita ja asiantuntevia puhujia, jotka tarjoavat konkreettisia keinoja vaikuttavampaan viestintään”, sanoo viestinnän asiantuntija Meri Mattila Tampereen Messut Oy:stä.

Liana Technologies jatkaa suosittujen markkinoinnin ja viestinnän aamiaistapahtumien järjestämistä tänä vuonna ja syksyksi on luvassa myös jotain hyvin erityistä, josta viestimme lähempänä tapahtumaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: