Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Kreab ja pörssiyhtiö Omnicomin omistama Gavin Anderson yhdistyvät

Uutiset, Tiedotus, | maanantaina 16.02.2009 - Toimitus

Kreab ja Gavin Anderson & Company, kaksi kansainvälistä viestintätoimistokonsernia, ovat sopineet yhdistymisestä. Näin muodostuu yksi maailman johtavia talous-, yritys- ja yhteiskuntaviestinnän yrityksiä. Gavin Andersonin pääomistaja on New Yorkin pörssissä listattu Omnicom Group Inc.

Kreab Gavin Andersonissa työskentelee yli 350 viestinnän ammattilaista 25 maassa palvellen yli 500 asiakasta.

Sekä Kreab että Gavin Anderson ovat viime vuosina kasvaneet voimakkaasti omilla markkina-alueillaan. Yhdistyminen on tärkeä askel palvelukyvyn voimistamisessa maailman tärkeissä finanssikeskuksissa ja uusilla kasvavilla markkinoilla.

Gavin Anderson on lähes Kreabin kokoinen. Kreab on vahvimmillaan ydinalueellaan Pohjoismaissa ja EU-asioiden hoitajana Brysselissä, joissa Gavin Andersonilla ei ole toimistoja. Lontoo ja New York vahvistuvat olennaisesti, kun molempien niissä olevat toimistot yhdistetään. Gavin Anderson laajentaa yhteisen verkoston Lähi- ja Kaukoitään, Intiaan, Australiaan ja Etelä-Amerikkaan.

Emoyhtiö Kreab Gavin Anderson AB:n kotipaikka on Tukholma, ja sen omistavat Kreabin nykyinen pääomistaja Magnora AB, Gavin Andersonin nykyinen pääomistaja Omnicom Group Inc. sekä Kreabissa ja Gavin Andersonissa työskentelevät partnerit.

Kreabin hallituksen puheenjohtajasta Peje Emilsonista tulee Kreab Gavin Andersonin hallituksen työskentelevä puheenjohtaja, Gavin Andersonin toimitusjohtajasta Richard Constantista konsernijohtaja ja Kreabin nykyisestä konsernijohtajasta Charlotte Erkhammarista uuden konsernin varatoimitusjohtaja.

Helsingissä Kreab Oy jatkaa työtään voimansa kaksinkertaistaneen konsernin Suomen-yhtiönä, ja alamme tästä päivästä lähtien käyttää nimeä Kreab Gavin Anderson Helsinki, kertoo Helsingin toimiston johtaja Matti Saarinen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: