Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Jaana Mäkiniemi viestintätoimisto Euro RSCG BNL:n johtajaksi

Jaana Mäkiniemi

Hanna Forsström

Tanja Hannus

Päivi Salo

Liisa Wilkman

Anna Virtanen

Jenni Virtanen

Hanna Lukka

Tiedotus, | perjantaina 07.01.2011 - Toimitus

Aiemmin hän on työskennellyt mm. viestintätoimisto Cocommsissa kehitysjohtajana sekä kansainvälisen integroidun viestinnän ja markkinoinnin johdossa Eforessa ja Miotecissa.

MBA Jaana Mäkiniemi on nimitetty viestintätoimisto Euro RSCG BNL:n johtajaksi. Aiemmin hän on työskennellyt mm. viestintätoimisto Cocommsissa kehitysjohtajana sekä kansainvälisen integroidun viestinnän ja markkinoinnin johdossa Eforessa ja Miotecissa.

MBA, BBA ja eMBA Hanna Forsström on nimitetty Euro RSCG 4D digitaalisen median asiakkuusjohtajaksi. Aiemmin hän on työskennellyt johdon konsulttina Accenturella sekä eri markkinointiviestinnän tehtävissä mm. Nokialla.

FM Tanja Hannus on nimetty asiakkuuspäälliköksi. Hän on työskennellyt aiemmin viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä, toimittajana mm. Yleisradiossa ja MTV3:ssa sekä tiedottajana Suomen Lääkäriliitossa.

FM Päivi Salo on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Aiemmin hän on toiminut viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä sekä viestinnän neuvonantajana JKL Helsingissä.

FM Liisa Wilkman on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Hän on työskennellyt aiemmin viestintäkonsulttina Euro RSCG:llä, viestinnän neuvonantajana JKL Helsingissä sekä projektitehtävissä Helsingin yliopistossa.

Tradenomi Anna Virtanen on nimitetty viestintäkonsultiksi. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa tehtävissä viestintätoimisto House of PR:ssä.

KTM, tekstisuunnittelija Jenni Virtanen on nimitetty copywriteriksi ja konseptisuunnittelijaksi. 
Hän on aiemmin työskennellyt copywriterina eri mainostoimistoissa.

Muotoilija (AMK), medianomi Hanna Lukka on nimitetty AD-assistentiksi. Aiemmin hän on työskennellyt freelancerina.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: