Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Heli Satuli Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa:n viestintäpäälliköksi

Tiedotus, | torstaina 03.12.2009 - Toimitus

Satuli siirtyy MaRaan Brysselistä, jossa hän on toiminut EU-kirjeenvaihtajana Kauppalehdelle, Aamulehdelle ja Nykypäivälle.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on nimittänyt viestintäpäälliköksi FM Heli Satulin. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2010. Nimityksen myötä MaRa vahvistaa merkittävästi ulkoista viestintäänsä ja parantaa kokonaisviestintäpalveluitaan jäsenistölleen.

Satuli siirtyy MaRaan Brysselistä, jossa hän on toiminut EU-kirjeenvaihtajana Kauppalehdelle, Aamulehdelle ja Nykypäivälle. Aikaisemmin Satuli on työskennellyt Euroopan hotelli- ja ravintola-alan keskusliitto Hotrecissa EU-asiantuntijana, ulkoministeri Alexander Stubbin erityisavustajana Euroopan
parlamentissa, Outokumpu oyj:n konserniviestinnässä vastuullaan
yritysvastuuviestintä ja sisäinen tiedotus sekä kansanedustajan poliittisena avustajana Suomen Eduskunnassa.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on matkailu- ja ravintola-alan elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. MaRa edustaa hotelleja, kylpylöitä ja kuntoutumiskeskuksia, leirintäalueita, ravintoloita, catering-yrityksiä, kahviloita, pubeja, yökerhoja, liikenneasemia, huvi-, teema- ja elämyspuistoja, keilahalleja, festivaaleja ja konserttitapahtumia, ohjelmapalveluyrityksiä, hiihtokeskuksia sekä matkailun markkinointi- ja välityspalveluja tarjoavia yrityksiä. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on noin 5 600 toimipaikkaa. MaRan jäsenyritykset työllistävät noin 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten liikevaihto on yli 5,5 miljardia euroa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: