Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Harri Rauhanummi News Enginen myyntipäälliköksi

Harri Rauhanummi vastaa sosiaalisen median seurantapalvelun SomeMonitor.com -palvelun kaupallisesta kehityksestä.

Mats Granö aloitti News Engine Oy:n asiakaspäällikkönä 6.9.2010.

Tiedotus, | perjantaina 17.09.2010 - Toimitus

Harri Rauhanummi on nimitetty News Enginen myyntipäälliköksi ja Mats Granö asiakaspäälliköksi.

Journalistisen ja sosiaalisen median seurantaa tuottavan News Engine Oy:n myyntipäälliköksi on nimitetty KTM Harri Rauhanummi, 25. Harri vastaa jatkossa myynnin kehittämisestä ja on sosiaalisen median asiantuntija.

Kasvava myyntiorganisaatio raportoi jatkossa Harrille, jonka vastuulla on myös sosiaalisen median seurantapalvelun SomeMonitor.com -palvelun kaupallinen kehitys.

Lisäksi Harri toimii ammattivalokuvaajana erikoisalanaan hääkuvaus. Harrin Linnan Juhlakuva on palvellut hääpareja jo vuosia ja dokumentaarisia hääkuvia on julkaistu useissa julkaisuissa.

"Valokuvaus tasapainottaa työskentelyäni ja hääkuvaukset ajoittuvat aina viikonloppuihin, joten aika riittää, mutta kalenteri on kyllä täynnä arkena ja pyhänä. Hääkuvauksen sesonki on vielä kesällä, jolloin liike-elämässä on vähän hiljaisempaa," Harri Rauhanummi kertoo.

Tradenomi Mats Granö, 29, on nimitetty asiakaspäälliköksi 6.9.2010 alkaen ja hänen vastuualueenaan on uusasiakashankinta sekä Webnewsmonitor että SomeMonitor -tuotteille. Matsilla on kokemusta kaupan parista ja harrastaa yleisurheilua lajinaan moukarin heitto.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: