Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Finlayson valitsi Manifeston viestintätoimistokseen

Uutiset, Tiedotus, | maanantaina 10.10.2011 - Toimitus

Finlayson on aloittanut yhteistyön Viestintätoimisto Manifeston kanssa. Manifeston tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Finlaysonin mediasuhteita sekä tuote- että yritysviestinnän alueilla sekä vahvistaa Finlaysonin asemaa sosiaalisessa mediassa.

"Kaipasimme uutta virtaa PR-aktiviteetteihimme, ja vakuutuimme Manifeston tuoteviestinnän näkemyksistä ja vankasta sosiaalisen median osaamisesta. Haluamme kehittää läsnäoloamme sosiaalisessa mediassa ja erityisesti bloggaajasuhteiden aktivointi on viestinnän strateginen tavoite vuodelle 2012", Finlaysonin tuotesuunnittelujohtaja Mailis Linnola kommentoi valintaa.

"Olemme ylpeitä, että perinteikäs ja vahva suomalainen brändi valitsi Manifeston viestintätoimistokseen. Lähes 200 vuotta yrityshistoriaa tekee nöyräksi. On aina kunnia-asia olla seuraava tarinan kertoja pitkässä ketjussa", sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Manifesto on sosiaalisen median ja erityisesti bloggaajasuhteiden vahva osaaja. Manifesto muun muassa julkaisee vuosittaisen Blogibarometrin, jossa selvitetään suomalaisten blogien kehityssuuntia.

"Sosiaalisen median merkitys yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä vahvistuu koko ajan. Tällä hetkellä jokainen b-to-c-asiakasprojektimme pitää jo sisällään sosiaalisen median elementin. Kuluttajamarkkinassa toimivan yrityksen on oltava läsnä siellä missä heidän asiakkaansakin ovat", Kammonen jatkaa.

Päivittäisen mediasuhteiden ja sosiaalisen median toimenpiteiden ohella Manifesto vastaa Finlaysonin viestinnästä eri messujen ja mallistolanseerausten yhteydessä. Esimerkiksi lokakuussa Finlayson lanseeraa kevätmallistonsa ja osallistuu Terveymessuille.

Manifeston asiakkaita ovat muun muassa Byggmax, Capgemini, Fazer, Henkel, Joutsenmerkki, Oracle ja Twinings.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: