Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Eva Torra

Eva Torra Ahjoon

Tiedotus, | tiistaina 05.11.2019 - Toimitus

Eva Torra on siirtynynyt Matkatoimisto Apollosta viestintätoimisto Ahjoon konsultoimaan ajatusjohtajia. Hänestä tuli uusi Ahjon partneri.

Sari-Liia Tonttila omisti Ahjoa yksin yli 20 vuotta. Nyt osakkaita on kolme: toimitusjohtaja Heini Hirvonen, Sari-Liia Tonttila ja Eva Torra. Yhtiöllä on kovat palveluiden kehittämis- ja kansainvälistymissuunnitelmat.

Ahjo on missiostaan innostunut työyhteisö ja kansainvälisen Weber Shandwickin edustaja Suomessa. ”Se sopii minulle hyvin, koska olen tehnyt urani kansainvälisissä pörssiyhtiöissä. Pelin ratkaisi se, että Ahjo toimii ajatusjohtajuusmallin pohjalta, jossa vastuullisuus ja arvot ovat vahvasti strategian ja tekemisen ytimessä”, Eva Torra kertoo.

Hän mietti elämänsä taitekohdassa jatkaako johtajan uralla vai siirtyäkö yrittäjäksi konsultin roolin. Eva on urallaan luotsannut mm. Apollomatkat nollasta Suomen neljänneksi suurimmaksi matkanjärjestäjäksi. Hän on työskennellyt JCDecaux Finlandin liiketoimintajohtajana ja markkinointijohtajana. Eva Torralla on vahva esimies- ja johtoryhmäkokemus, liikkeenjohdollinen koulutus (MBA) sekä psykologian opinnot ja hän on Certified Business Coach. Eva onkin Ahjolla toiminut johtoryhmien ja esimiesten valmentajana sekä strategisena konsulttina muutostilanteissa.

Ahjon viimeaikaisia ajatusjohtajuustöitä ovat mm. Jyväskylän kaupunki, Microsoftin kumppaniyhteistyö ja Helsingin Uusi Yhteiskoulu.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: