Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

AC-Sanaforille Hotels.comin Suomen viestintä

Uutiset, Tiedotus, | torstaina 24.04.2008 - Toimitus

Tukholmassa toimiva viestintätoimisto JMW kommunikation ja sen pohjoismaiset yhteistyötoimistot saivat hoitaakseen Hotels.comi viestinnän pohjoismaissa. AC-Sanafor vastaa Hotels.com:n viestinnästä Suomessa, JMW Ruotsissa, Zpiker PR Norjassa ja Kompas kommunikation Tanskassa.

Tukholmassa toimiva viestintätoimisto JMW kommunikation ja sen pohjoismaiset yhteistyötoimistot voittivat maailman johtavan hotellivarausjärjestelmä Hotels.com:n järjestämän viestintätoimistojen tarjouskilpailun. Suomen edustaja pohjoismaisessa yhteistyössä on AC-Sanafor Oy.

“Valitsimme JMW:n ja sen pohjoismaiset yhteistyötoimistot, koska ne osoittivat olevansa luovia ja niillä on sosiaalisen median tuntemus. Toimistoilla oli myös hyvät tiedot Hotels.com:n asemasta pohjoismaisilla markkinoilla, yrityksemme nopeasta kasvusta sekä käsitys siitä, miten viestinnällä voidaan edistää liiketoimintaa”, kertoo Hotels.com:n viestintäpäällikkö Alison Couper.

JMW:n toimitusjohtaja Björn Mellstrand toteaa puolestaan: “Uusi asiakkaamme Hotels.com mahdollistaa entistä kiinteämmän pohjoismaisen yhteistyön ja voimme osoittaa, että toimistoilla on tarvittava osaaminen pohjoismaisella tasolla myös sosiaalisen median käytössä ja ymmärtämisessä”, Björn Mellstrand toteaa.

AC-Sanafor vastaa Hotels.com:n viestinnästä Suomessa, JMW Ruotsissa, Zpiker PR Norjassa ja Kompas kommunikation Tanskassa. Toimistoilla on kokemusta yhteistyöstä usean vuoden ajalta, mutta Hotels.com on ensimmäinen asiakkuus, jossa kaikki neljä viestintätoimistoa työskentelee yhteistyössä. Asiakkuusjohtaja on JMW kommunikation.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: