Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Aiheet - Tiedotus

Uutiset, Tiedotus,

Drum Liikenneturvan viestintätoimistoksi

ke 06.07.2016 - Toimitus

Liikenneturva valitsi Drumin viestintäkumppanikseen kaksivaiheisessa julkisessa hankintakilpailutuksessa, johon ilmoittautui kahdeksan toimistoa. Kilpailutuksen painopiste oli laadussa. 
Lue uutinen ▸

Tiedotus,

Tapani Mäkinen neuvonantajaksi Tekiriin

ma 04.07.2016 - Toimitus

Viestintätoimisto Tekir on nimittänyt neuvonantajakseen (Senior Advisor) Tapani Mäkisen. 
Lue uutinen ▸

Tiedotus,

Brexit was a disaster of PR of EU

la 25.06.2016 - Paavo Vasala

Brexit proves how fundamentally PR of EU has failed. Despite of huge resources of communication in Brussels the British citizens did not get the right information and image about the benefits of the European Union. EU’s communication organization is outdated and living in the different world than citizens. EU communication and PR at the moment time require total reconstruction. 
Lue uutinen ▸

Tiedotus,

Brexit oli EU-viestinnän mahalasku

la 25.06.2016 - Paavo Vasala

Brexit eli Britannian eroaminen EU:sta osoittaa, kuinka perusteellisesti Euroopan Unionin viestintä on epäonnistunut. Valtavista viestintäresursseista huolimatta britit eivät saaneet EU:sta oikeaa tietoa ja kuvaa. EU:n viestintäorganisaatio on jäänyt ajastaan jälkeen ja elää eri maailmassa kuin kansalaiset. EU-tiedotus kaipaa nyt täydellistä remonttia. 
Lue uutinen ▸

Uutiset, Tiedotus,

Jouni Mölsä vuoden viestintäammattilainen

to 09.06.2016 - Toimitus

ProCom on valinnut vuoden viestintäammattilaiseksi ulkoministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsän. Hän on muutamassa vuodessa uudistanut ulkoministeriön viestinnän perusteellisesti tuoden sen sosiaalisen median aikakaudelle. 
Lue uutinen ▸