Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Minna Juti

Minna Juti osakkaaksi Pink Eminence Oy:hyn

Uutiset, Musiikki, Tiedotus, | tiistaina 16.06.2015 - Toimitus

Gloria- ja Glorian Koti -lehtien entinen päätoimittaja Minna Juti lähtee osakkaaksi yrityksille ja yhteisöille markkinointiviestintää ja sponsorointia räätälöivään Pink Eminenceen.

Samalla Pink Eminence tehostaa toimintaansa monipuolisena luovan viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana. Juti aloittaa Pink Eminencessä kesälomakauden jälkeen.

"Yritysten menestys on aina kiinnostanut minua. Olen seurannut viestintää ja markkinointia näköalapaikoilta sekä osallistunut yritysyhteistyöhön ja kumppanuuksien rakentamiseen. Nyt on loistava hetki lähteä toteuttamaan vuosien aikana heränneitä ajatuksia. Mediamurroksessa yritykset tarvitsevat uusia ideoita ja toimintamalleja viestinsä läpiviemiseen yhä pirstoutuneemmille kohdeyleisöille", Minna Juti sanoo.

"Pink on hakenut seuraavaa kasvu- ja kehityssuuntaa ja on aivan mahtavaa, että Minna tulee yrittäjänä kanssani sitä rakentamaan. Pieni yritys pääsee kasvuun vain sitoutuneella asenteella. Uskomme molemmat, että yritysten lisääntyvät vaikuttamisen tarpeet tuovat ketterille markkinointiviestinnän ja luovien sisältöjen moniosaajille loputtomasti mahdollisuuksia. Minna tuo Pinkiin raskaan sarjan ymmärrystä media-alan sisältä ja laajan suhdeverkoston jo pelkästään design- ja lifestylebrändien suunnalta", kertoo Pinkin perustaja ja toimitusjohtaja Outi Raatikainen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: