Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Yli puolet suomalaisista käyttää tilausvideopalveluita

Uutiset, Media, | torstaina 22.10.2020 - Toimitus

Jo yli puolet suomalaisista käyttää maksullisia tilausvideopalveluita. Telian asiakaskyselyn mukaan kaksi kolmesta on kiinnostunut edullisista viihdesisällöistä liittymähankintojensa yhteydessä.

Telian ja MTV:n uusi yhteistuote, C More TV, tuo jatkossa C More -suoratoistopalvelun suositut viihdeohjelmat kuluttajien puhelimiin ja älylaitteisiin edullisesti, alle viidellä eurolla. Etu on voimassa Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisillekin.

Täysin uutta tuotteessa on se, että siinä yhdistyy kuluttajille kaksi tapaa katsoa suoratoistosisältöjä: mainoksellinen ja mainokseton. C More TV:ssä mainoksia on hieman joidenkin kotimaisten ohjelmien yhteydessä, mikä mahdollistaa C More TV:n edullisen hinnan. 

C More TV pitää sisällään kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkielokuvia sekä lastenohjelmia. Lisää sisältöjä tulee joka viikko.

Tutkimukset osoittavat, että vuosi sitten ihmisten halu viettää aikaa videoiden ja suoratoistopalveluiden parissa vei mobiililiikenteestä jo 63 prosentin siivun. Ericsson mobility report -tutkimuksen mukaan liikkuvan kuvan katselun arvioidaan kohoavan 76 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. Sisältöjä kulutetaan nimenomaan entistä useammin mobiililaitteilla, ja Suomessa kuluttajien ahkera videoista ja suoratoistosisälöistä nauttiminen näkyy mobiiliverkkojen korkeina datankäyttölukuina. Tulokset eroavat muista Pohjoismaista täysin. Vuonna 2019 suomalaisten datankäyttö ylsi 36 gigabittiin kuussa, kun esimerkiksi Ruotsissa dataa käytettiin vain 11 gigabitin verran*.

”C Moresta on rakennettu kotimaisten suoratoistopalvelujen edelläkävijä. Olemme todella iloisia, että sen parissa vietetty aika on kasvanut tämän vuoden syyskuussa 53 prosenttia viime vuoden syyskuuhun nähden. Laadukkaille kotimaisille sisällöille on selvästi kysyntää! Uusi C More TV yhdistää hienosti tavoitteemme tarjota Telian asiakkaille loistokattaus sisältöjä laadukkailla yhteyksillä edulliseen hintaan”, C More -suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen MTV:ltä kertoo.

C More TV: TOP 10 – suosituimmat sisällöt

Salatut elämät
Rantabaari
Ex-Onnelliset
Ensitreffit alttarilla
Yökylässä Maria Veitola
Maajussille morsian
Nyrkki
Murha Sandhamnissa
Posse
Olet mitä syöt


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: