Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Ylen Ajankohtaisen Kakkosen toimittaja Tiina Merikannolle Valtakunnallinen mielenterveyspalkinto

Uutiset, Media, | perjantaina 30.09.2011 - Toimitus

Ylen Ajankohtaisen Kakkosen toimittaja Tiina Merikanto saa Suomen mielenterveysseuran vuoden 2011 Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon. Palkinnon luovuttaa Mielenterveysseuran puheenjohtaja, tohtori Pentti Arajärvi Maailman mielenterveyspäivän tapahtumassa 10.10.2011.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Tiina Merikannon ohjelmissa otetaan esiin vaikeita ja vaiettujakin asioita rohkeasti ja lämpimään sävyyn. Ohjelmat ovat tehneet näkyväksi mielenterveyskuntoutujien, muistisairaiden ja iäkkäiden ihmisten sekä heidän läheistensä elämää ja käsitellyt heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämistä. Tiina Merikannon ohjelmat jättävät katsojalle runsaasti ajattelemisen aihetta.

Merikannon ominta alaa ovat sosiaali- ja terveyssektorin kysymykset sekä niiden rahoitus ja lainsäädäntö. Hän on saanut tunnustusta arkojen ja
monimutkaisten, lähes jokaisen elämää jossakin vaiheessa koskettavien aiheiden avaamisesta ja ymmärrettäväksi tekemisestä.

”Aihepiiri on valikoitunut ehkä siksi, että olen kiinnostunut ihmisistä ja asioista. Haluan tietää päätösten taustoista ja siitä, miten alan
lainsäädäntö oikeasti vaikuttaa meidän arkeemme”, Tiina Merikanto kertoo.

Tiina Merikanto sai maaliskuussa 2011 Bonnierin Suuren journalistipalkinnon. Aiemmin hän on saanut ohjelmistaan mm. Vuoden muistiteko -palkinnon, Duodecim-seuran tiedottajapalkinnon ja Vuoden seniorityö -palkinnon.

Lue lisää Tiina Merikannosta
http://yle.fi/ohjelmat/kortit/silminnakija/tekijat/tiina-merikanto_223.html


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: