Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

YLE Teema arvostetuin TV-kanava

Uutiset, Media, | keskiviikkona 30.09.2009 - Toimitus

YLE Teema on noussut Suomen arvostetuimmaksi tv-kanavaksi. Tuoreessa brändimittauksessa YLE Teema ohitti vielä vuosi sitten johtaneet YLE TV1- ja TV2-kanavat sekä MTV3:n.

YLE otti tv-kanavien listalla neljä ensimmäistä sijaa. Tutkimuksen kokonaistuloksissa YLE Teema oli 54. Nousu viime vuoden sijalta 176 oli merkittävä, Yleisradio kertoo tiedotteessaan.

Kanavapäällikkö Ulla Martikainen-Florathin mukaan kanavalla odoteltiin mahdollista nousua, koska Teeman saama yleisöpalaute ja lehdistökirjoittelu on ollut erittäin positiivista. Ykkössijaa Martikainen-Florath pitää komeana sijoituksena siksikin, että yleensä asetelmat brändimittauksissa pysyvät melko samoina. ”Tulos kertoo myös siitä, että nimenomaan kanavat koetaan YLEn brändeinä.”

YLEn viestintä- ja markkinointijohtaja Päivi Nummi-Aho arvioi nousun johtuvan osaltaan myös vahvasta markkinoinnista kanavapaikan vaihtumisen aikaan. ”Brändin arvo on sisällössä, mutta markkinoidakin pitää”, Nummi-Aho sanoo. ”Samalla kun kerroimme uudesta kanavapaikasta, muistutettiin kanavan profiilista ja sisällöstä.”

Tv-kanavien kymmenen kärki

YLE Teema
YLE TV1
YLE TV2
YLE
MTV3
Nelonen
YLE FST5
Sub
Eurosport
Urheilukanava

Myös YLE Radio Suomi nousi 200 arvostetuimman brändin joukkoon ja petrasi edellisen vuoden sijalta 211 sijalle 176.

Brändien arvostus 2009 -tutkimuksessa selvitettiin yli tuhannen brändin arvostusta. Tutkimuksen kohderyhmänä olivat 15–17-vuotiaat suomalaiset. Vastaajat värvättiin valtakunnallisen kuluttajatutkimuksen yhteydessä. Aineiston keruu päättyi 17.7.2009.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: