Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Yle taas STT:n asiakkaaksi

Uutiset, Media, | torstaina 05.09.2019 - Toimitus

Yle ja pääosin Sanoman omistama STT ovat solmineet sopimuksen Yle Uutisten yövuorojen tekemisestä. Kumppanuus tulee voimaan joulukuun 2019 alussa.

Kaksi STT:n toimittajaa huolehtii yönaikaisesta uutisoinnista Ylen kanavilla ja verkossa. He työskentelevät Ylen tiloissa Pasilassa ja hälyttävät ison uutistapahtuman tullen Ylen operatiivisen uutisjohdon. Lisäksi STT:llä on joka yö vähintään kaksi toimittajaa uutistoimiston omissa yövuoroissa, jotka tehdään Australian Sydneystä käsin.

“Saamme yönaikaiseen uutistoimintaamme tunnetun journalistisen kumppanin. STT:n toimituksellinen rekrytointi- ja johtamisosaaminen sekä STT:n uutisorganisaation koko ketjun tuki varmistavat yöpäivystykselle ja nousevalle uutisaamulle parhaat lähtökohdat. Samalla haluamme vahvistaa suomalaisen median monimuotoisuutta ja toimintaedellytyksiä”, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen.

“On hieno asia, että Yle luottaa STT:hen tämän vastuullisen tehtävän hoitamisessa. Hieno asia on niin ikään se, että STT:n rooli ja merkitys suomalaisten vastuullisten uutismedioiden palvelijana vankistuu”, sanoo STT:n toimitusjohtaja Kimmo Pietinen.

Ylellä on ollut kumppanuusjärjestelyjä yön uutispäivystyksestä vuodesta 2015.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: