Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Yle Sekasin-hanke voitokkaana

Uutiset, Media, | perjantaina 01.06.2018 - Toimitus

Nuorten mielenterveyskysymyksiä käsitellyt Sekasin äänestettiin voittoon Prix Jeunesse -kilpailufestivaaleilla 30.5. Saksan Münchenissä.

Prix Jeunesse on joka toinen vuosi järjestettävä lasten- ja nuortenohjelmiin keskittyvä kilpailufestivaali.

Sekasin voitti pääpalkinnon kilpailun vuorovaikutteisten ohjelmien Interactivity-sarjassa. Sarjaan osallistui monimediaisia lastenohjelmia ja sarjoja, joilla oli mm. verkkosivustoja, vuorovaikutteisia tv-sarjoja, pelejä ja mobiilisovelluksia.

Kilpailun voittaja äänestettiin Munchenissä esitysten perusteella.

Sekasin on Ylen nuortenohjelmien vuoden 2016 hanke, joka käsitti draamasarjan, somekampanjan sekä chat-palvelun. Sarjan monimediainen konsepti oli ainutlaatuinen, ja se on ollut esillä ja menestynyt jo aiemminkin kansainvälisillä festivaaleilla, kuten Inputissa, Japan Prize-, Smart Fipa- ja Munchen Mediantage -tapahtumissa. Prix Europassa 2016 se tuli toiseksi sarjassa sarjassa Best European Online Project 2016.

Sekasin-hanke tehtiin yhdessä kotimaisten mielenterveysjärjestöjen kanssa. Yhteistyön perinnöksi jäi Suomen mielenterveysseuran ylläpitämä sekasin247.fi -chat.

Ylen Sekasin-sarja ja kampanja saa jatkoa tämän vuoden marraskuussa.

Suomessa kampanja voitti vuonna 2017 lasten- ja nuortenohjelman Kultaisen Venlan ja se on palkittu myös Valtakunnallisella mielenterveyspalkinnolla vuonna 2016.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: