Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Yle karsi vastaavat toimittajat viiteen

Uutiset, Media, | perjantaina 10.12.2010 - Toimitus

Yleisradion vastaavien toimittajien määrä vähenee nykyisestä 40:stä viiteen, kun yhtiön uusi organisaatio tulee voimaan ensi vuoden alussa. Vastuuta ohjelmista on keskitetty etenkin kanavien ja maakuntien osalta. Yleisradion hallitus nimitti uudet vastaavat toimittajat 1.1.2011 alkaen.

Suomenkielisten uutis-, ajankohtais-, urheilu- ja alueellisten sisältöjen vastaava toimittaja kaikissa välineissä (televisio, radio, verkkosivustot ja -sisällöt sekä teksti-tv) on uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja, vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Hän vastaa myös englannin-, venäjän- ja viittomakielisistä uutis- ja ajankohtaisohjelmista ja sisällöistä.

Ruotsinkielisten sisältökokonaisuuksien vastaava toimittaja kaikissa välineissä (televisio, radio, verkkosivustot ja -sisällöt sekä teksti-tv) on Svenska Ylen johtaja Annika Nyberg Frankenhaeuser.

Kaikkien muiden sisältöjen osalta vastaavat toimittajat ovat radion, television ja yle.fi -palvelun vastaavia päälliköitä.

Radiokanavien vastaava toimittaja on Marja Keskitalo. Hän vastaa myös radio-ohjelmien välittämisestä yle.fi -palvelussa.

Televisiokanavien vastaava toimittaja on Riitta Pihlajamäki, joka myös vastaa tv-ohjelmien välittämisestä yle.fi -palvelussa.

Yle.fi -palvelussa julkaistujen muiden verkkosivustojen ja sisältöjen vastaava toimittaja on Jari Lahti.

Nimitykset ovat Ylen vuoden alusta voimaan astuvan uudistetun organisaation mukaisia.  Sanavapauslaki edellyttää mediayhtiöt nimeämään vastaavat toimittajat.


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: