Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Voice lukee Uuden Suomen uutisia

Uutiset, Media, | maanantaina 17.01.2011 - Toimitus

Suomen luetuin itsenäinen verkkolehti sekä viihdemedia The Voice syventävät yhteistyötään, kun Uudesta Suomesta tulee Voicen asiauutisten tuottaja. Uuden Suomen uutisia aletaan kuulla Voicen radiotaajuuksilla 1.2.2011 alkaen.

"Uusi Suomi on meille täydellinen kumppani asiauutisten tuotantoon. Heidän journalisminsa vastaa hienosti kohderyhmämme uutisnälkään ja yhteistyö heidän kanssaan on erittäin hedelmällistä. Samalla oma uutistoimituksemme pääsee keskittymään paremmin musiikki- ja viihdeuutisten tuotantoon,  SBS Median sisältöjohtaja Jussi Suvanto kertoo.

Uuden Suomen ja Voicen yhteistyö alkoi jo viime vuonna, kun mediat aloittivat toistensa sisältöjen jakamisen verkkopuolella. Nyt yhteistyö laajenee radiotaajuuksille.

The Voice on radiossa, TV:ssä ja internetissä toimiva viihdemedia, joka tavoittaa viikossa n. 1,3 miljoonaa suomalaista. The Voicen internet-palvelua käyttää parhaimmillaan yli 200 000 eri ihmistä viikossa. Uusi Suomi on vuonna 2007 perustettu itsenäinen verkkolehti, jonka edeltäjä on sanomalehti Uusi Suomi. Uuden Suomen verkkopalvelua lukee viikoittain yli 200 000 suomalaista.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: