Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Ville Kormilaisesta Yhtyneiden nuorten- ja lastenlehtiryhmän päätoimittaja

Media, | tiistaina 28.10.2008 - Toimitus

Yhtyneet muodostaa lehdistään uuden nuorten- ja lastenlehtiryhmän ja sen päätoimittajaksi tulee Ville Kormilainen.

Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n julkaisemat nuortenlehdet Suosikki ja Koululainen sekä lastenlehdet Leppis, Lemmikki, Villivarsa ja Tom & Jerry muodostavat vuoden vaihtuessa uuden lasten- ja nuortenlehtiryhmän, jonka päätoimittajana aloittaa 1.1.2009 Suosikin päätoimittaja Ville Kormilainen. Lastenlehtien pitkäaikainen päätoimittaja Sirkku Kuusava jää tuolloin eläkkeelle.

Samassa yhteydessä lasten- ja nuortenlehtien toimitusta vahvistetaan kolmannella toimituspäälliköllä. Tehtävään on valittu FM Anna Muurinen, joka toimii myös päätoimittajan varahenkilönä. Muut kaksi toimituspäällikköä ovat Koululaisen Leea Puranen ja Suosikin Mikko Merilinna, joka sijaistaa koulutusvapaalla olevaa Marika Saastamoista.

“Lasten- ja nuortenlehtien toimitus tuntee kohderyhmän todella hyvin. Synergiaetuja on paljon. Tavoitteena on luoda ilma-piiriltään innostava työyhteisö, jossa luova porukka synnyttää uutta ja mielenkiintoista lukijoille ja nettikävijöille, ilmoittaja-asiakastakaan unohtamatta”, sanoo päätoimittaja Ville Kormilainen.

Lasten- ja nuortenlehdet kuuluvat myös jatkossa julkaisuyksikkö 1:n lehtivalikoimaan, josta vastaa julkaisujohtaja Tarja Hurme.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: