Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Verkkoapilan päätoimittaja erosi, lehden rahoitus vaakalaudalla

Uutiset, Media, | perjantaina 27.08.2010 - Toimitus

Verkkoapilan päätoimittaja Tuomas Koivuniemi, 32, siirtyy Kauhajoen Kunnallislehden päätoimittajaksi. HS:n tietojen mukaan Verkkoapilan tulevaisuus on vaakalaudalla, koska verottaja vaatii puolta miljoonaa euroa maksamatta jätetyistä arvonlisäveroista.

Koivuniemi aloittaa Kunnallislehdessä 4. lokakuuta. Verkkoapilan päätoimittajana hän on toiminut neljä vuotta, koko Verkkoapilan toiminta-ajan.

-Kunnallislehti on vakavarainen ja hyvin hoidettu paikallisten ihmisten omistama lehti. On erittäin mieluisaa palata kotimaakuntaan kehittämään 85-vuotiasta paikallista äänenkannattajaa, hän sanoo Verkkoapilassa.
- Kun tarjoutui tilaisuus palata kotimaakuntaan, teimme perheessä kokonaisarvion ja tartuimme tilaisuuteen, hän sanoo.
Aikaisemmin Koivuniemi on työskennellyt Härmät-lehden vastaavana toimittajana ja päätoimittajana sekä Ilkka-lehden uutistoimittajana, politiikan toimittajana sekä pääkirjoitus- ja mielipidetoimituksessa. Kansanedustajan avustajana hän oli vuosituhannen vaihteessa nelisen vuotta.
Ilmajokelaissyntyinen Koivuniemi on koulutukseltaan tradenomi. Työn ohessa hän on opiskellut lisäksi historiaa, valtio-oppia ja verkkoviestintää avoimessa yliopistossa. Tuomas Koivuniemen perheeseen kuuluvat vaimo sekä 3- ja 1-vuotiaat pojat.
HS:n mukaan lehden talous on vaakalaudalla, koska kustantaja on jättänyt arvonlisäverot maksamatta koko toiminnan ajalta. Lue HS:n juttu.
Verkkoapila ja Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa todennäköisesti yhdistetään vuoden vaihteessa, jolloin Verkkoapilan toiminta päättyy.

Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: