Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Verkkoapilan päätoimittaja erosi, lehden rahoitus vaakalaudalla

Uutiset, Media, | perjantaina 27.08.2010 - Toimitus

Verkkoapilan päätoimittaja Tuomas Koivuniemi, 32, siirtyy Kauhajoen Kunnallislehden päätoimittajaksi. HS:n tietojen mukaan Verkkoapilan tulevaisuus on vaakalaudalla, koska verottaja vaatii puolta miljoonaa euroa maksamatta jätetyistä arvonlisäveroista.

Koivuniemi aloittaa Kunnallislehdessä 4. lokakuuta. Verkkoapilan päätoimittajana hän on toiminut neljä vuotta, koko Verkkoapilan toiminta-ajan.

-Kunnallislehti on vakavarainen ja hyvin hoidettu paikallisten ihmisten omistama lehti. On erittäin mieluisaa palata kotimaakuntaan kehittämään 85-vuotiasta paikallista äänenkannattajaa, hän sanoo Verkkoapilassa.
- Kun tarjoutui tilaisuus palata kotimaakuntaan, teimme perheessä kokonaisarvion ja tartuimme tilaisuuteen, hän sanoo.
Aikaisemmin Koivuniemi on työskennellyt Härmät-lehden vastaavana toimittajana ja päätoimittajana sekä Ilkka-lehden uutistoimittajana, politiikan toimittajana sekä pääkirjoitus- ja mielipidetoimituksessa. Kansanedustajan avustajana hän oli vuosituhannen vaihteessa nelisen vuotta.
Ilmajokelaissyntyinen Koivuniemi on koulutukseltaan tradenomi. Työn ohessa hän on opiskellut lisäksi historiaa, valtio-oppia ja verkkoviestintää avoimessa yliopistossa. Tuomas Koivuniemen perheeseen kuuluvat vaimo sekä 3- ja 1-vuotiaat pojat.
HS:n mukaan lehden talous on vaakalaudalla, koska kustantaja on jättänyt arvonlisäverot maksamatta koko toiminnan ajalta. Lue HS:n juttu.
Verkkoapila ja Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa todennäköisesti yhdistetään vuoden vaihteessa, jolloin Verkkoapilan toiminta päättyy.

Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: