Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Uusi Suomi yrittää edetä vaalibloggaamisella luottamalla Soininvaaraan

Uutiset, Media, | perjantaina 22.08.2008 - Toimitus

Uusi Suomi koettaa saada lisää lukijoita avaamalla kunnallisvaalien alla kuntahakuun perustuvat blogipalstat. Julkaisu nimeää palvelun “asiakeskustelufoorumiksi”. Ykkösbloggariksi lehti on valinnut vihreiden Osmo Soininvaaran.

Blogin pitäjät ovat palvelun alkuvaiheessa kuntavaaliehdokkaita eri puolilta Suomea, mutta lähiviikkoina muutkin voivat avata ”nettipäiväkirjansa” sivuille.

Ensimmäisenä Uuden Suomen uudessa palvelussa bloginsa ovat avanneet helsinkiläisehdokkaat Osmo Soininvaara (vihr.), Iivi Anna Masso (kok.) ja Matti Niemi (sdp.) sekä mäntsäläläinen Susanna Salokannel (vihr.) ja hausjärveläinen Risto Autio (kesk.).

–Asiat ovat yhteisiä, tapahtuvat ne sitten Heinolassa, Vaasassa tai Kittilässä. Uuden palvelumme myötä käyttäjät voivat tutustua paremmin ehdokkaisiin, haastaa heidät keskusteluun ja vaikuttaa. Ne puolueet ja ihmiset, joiden kanssa olen tästä puhunut, ovat ilahtuneet siitä, että puolueista riippumaton valtakunnallinen taho tuo asiakeskustelun ensimmäistä kertaa yhdessä internetosoitteessa lähelle kansalaisia. Tuomme sivuillemme pikapuoliin mukaan kuntapohjaisen haun ja paljon muutakin, mikä helpottaa keskustelun seuraamista sekä nostaa ahkerimmat ja kiinnostavimmat ehdokkaat esiin, sanoo päätoimittaja Markku Huusko.

Uuden Suomen uutinen aiheesta


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: