Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Trendi.fi:n kävijämäärä kolminkertaistui uusien bloggarien myötä

Uutiset, Media, | perjantaina 10.06.2011 - Toimitus

Trendi-lehden nettisivuilla aloitti 9. toukokuuta kuusi uutta bloggaria. Julkistamispäivää seuranneiden kolmen viikon aikana Trendi.fi:n kävijämäärä kolminkertaistui.

Sivuston kautta tavoitettiin 9.5.–30.5.2011 runsaat 48 000 eri kävijää. Suosittujen blogien ansiosta Trendi.fi:n kävijäuskollisuus on huipputasolla. Käyntimäärät ovat kuusinkertaistuneet, mikä tarkoittaa keskimäärin 143 000 kävijää viikossa.

"Halusimme uusien blogiemme palvelevan kävijöitä samaan tapaan kuin lehden eri kirjoittajien jutut lukijoita – antamalla elämään ihanaa koreutta, käytännön vinkkejä ja ajattelun aihetta. Valitsimme bloggarit huolellisesti. He kaikki edustavat bloggarikentän parhaimmistoa Suomessa, Trendin päätoimittaja Annaleena Jalava kertoo.

Yksi kuudesta Trendin sivuille muuttaneista bloggareista on menestynyt suomalaismalli Julia Välimäki. Jo seitsemättä vuotta kansainvälistä mallin uraa luova Välimäki on ansainnut elantonsa mallintöillä 16-vuotiaasta asti, ja hän on poseerannut niin Voguessa kuin Marie Clairessakin. Välimäen Perfectly Good Stories -blogi tutustuttaa saitin ystävät muodin suurkaupunkeihin aina Tokiosta Lontooseen ja Singaporesta New Yorkiin. Mallin matkapäiväkirja vie lukijat sisään houkutteleviin putiikkeihin ja ravintoloihin, kurkistaa muotikulisseihin making of -videoilla sekä tarjoaa ajankohtaisen silmäyksen myös kekseliääseen katumuotiin.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: