Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Touko Hujasesta vuoden nuori lehtikuvaaja 2009

Uutiset, Media, | tiistaina 19.05.2009 - Toimitus

Vuoden 2009 nuori lehtikuvaaja on tamperelainen free-lehtikuvaaja Touko Hujanen, joka opiskelee tällä hetkellä Tampereen yliopistossa kuvajournalismia.

Lehtikuvaajarahasto valitsi Vuoden 2009 nuoreksi lehtikuvaajaksi Touko Hujasen. Palkinto jaettiin maanantaina 18.5. Helsingissä Suomen Lehtikuvaajat ry:n kuukausikokouksessa.

Vuoden 2009 nuori lehtikuvaaja on tamperelainen free-lehtikuvaaja, joka opiskelee tällä hetkellä Tampereen yliopistossa kuvajournalismia.

Perusteluissaan Lehtikuvaajarahasto kehuu Hujasen kuvia elämänläheisiksi. Hujanen elää lähellä kuvattaviaan, ja hänen kuvailmaisuusa välittyy kiireettömyys. Rahasto korostaa, että Hujanen on kuvissaan silminnähden kiinnostunut kuvattavistaan, ja antaa arvon kaikille kohteilleen. Hän on siis esimerkillinen lehtikuvaaja!

Touko Hujanen saa Lehtikuvaajarahaston tunnustuksena 2000 euron palkinnon. Palkinto jaetaan maanantaina 18.5. Helsingissä.

Vuoden nuori lehtikuvaaja palkinto jaettiin nyt yhdeksännen kerran. Viime vuonna tunnustuksen sai porilainen Jenni Gästgivar.

Lehtikuvaajarahasto on Suomen Lehtikuvaajat ry:n valitsema hoitokunta, joka mm. jakaa vuosittain Vuoden nuoren lehtikuvaajan palkinnon.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: