Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Tekniikka&Talous vahvistaa toimitustaan

Media, | keskiviikkona 17.08.2011 - Toimitus

Toimituspäälliköksi on nimitetty toimittaja Harri Junttila. Toimitussihteerinä aloittaa Irma Svan-Santero ja uutispäälliköksi on nimitetty Heikki Siljamäki.

Toimituspäälliköksi on nimitetty 1.9.2011 alkaen toimittaja Harri Junttila, 41. Talentumin palvelukseen vuonna 1999 tullut Junttila on työskennellyt aiemmin Tietoviikossa, Talouselämässä ja Mediuutisissa monenlaisissa journalistisissa tehtävissä.
 
Toimitussihteerinä niin ikään 1.9.2011 aloittaa Irma Svan-Santero, 58, joka on tätä ennen tehnyt T&T:ssä töitä graafikkona. Uutispäälliköksi T&T:hen on nimitetty 1.10. alkaen Heikki Siljamäki, 28. Siljamäki siirtyy toimitukseen Talentum Net Hubista, jossa hän on työskennellyt tuottajana.
 
Harri Junttilan vastuulla on Tekniikka&Talouden printtilehden uutistoiminnan johtaminen ja kehittäminen yhdessä toimituspäällikkö Kimmo Lundénin kanssa. Heikki Siljamäki ottaa uutispäällikkönä vastuun T&T:n web-uutistoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Irma Svan-Santero tukee toimitussihteerinä toimituksen johdon työskentelyä ja osallistuu myös juttujen suunnitteluun ja kirjoittamiseen.
 
T&T:n toimitusta ja lukijoita yhtäjaksoisesti 22 vuoden ajan toimituspäällikkönä palvellut Kari Peltonen, 60, jatkaa lehdessä toimittajana.
 
”Sukupolvenvaihdos oli Karin toive, jota olemme valmistelleet lopputalvesta lähtien. Kiitän Karia poikkeuksellisen pitkästä ja sitoutuneesta palveluksessa tekniikan uutisten etulinjassa. Olen iloinen siitä, että hän jatkaa erilaisessa roolissa mutta samassa tiimissä”, Talentumin tekniikkalehtien päätoimittaja Terho Puustinen sanoo.
 
T&T:n web-toimitusta määräaikaisena uutispäällikkönä vetänyt Mikko Piiroinen, 28, siirtyy Talentum Net Hubiin tuottajaksi jatkamaan Heikki Siljamäen työtä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: