Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Talentum Net Hub uusi verkkojournalismin erikoisyksikkö

Uutiset, Media, | torstaina 18.12.2008 - Toimitus

Talentum perustaa uuden verkkojournalismin erikoisyksikön, Talentum Net Hubin. Sen toiminta käynnistyy vuoden 2009 alussa 6-7 sisältö- ja teknologiaosaajan voimin. Tekijät valitaan sisäisellä haulla.

Talentum Net Hub tuottaa yksinomaan digitaalista sisältöä monipuolisin välinein ja ilmaisukeinoin kaikkiin Talentumin suomalaisien lehtien verkkopalveluihin. Hub palvelee verkkoyleisöä verkon lainalaisuuksien mukaan ja nopeuttaa siten Talentumin sähköisen liiketoiminnan kasvua.

Verkkojournalismin erikoisyksikön sisällöntuotannon vetäjäksi on nimitetty Tomi Savolainen, joka on viimeksi toiminut Tekniikka & Talouden verkkopalvelun uutispäällikkönä.

”Kokoamme verkon sisältö-, teknologia- ja analytiikkaosaamista yhteen tiimiin. Talentum Net Hub tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien brändiemme kanssa,” sanoo sisältöjohtaja Antti Oksanen. Hän on myös yksikön esimies.

”Hub keskittyy erikoistuotantoihin kuten videoon ja tietokantapohjaisiin sisältöihin. Sen tehtävänä on paketoida ja rakentaa uusia juttukokonaisuuksia Talentumin parhaat –hengessä”, sanoo Antti Oksanen.

Talentum panostaa sähköiseen liiketoimintaan ja on vuoden aikana uudistanut yhteensä yhdeksän verkkopalvelua yhteiselle tekniselle alustalle, uusimpana Talouselämä www.talouselama.fi.

Talentumin suomalaisilla verkkopalveluilla on noin 300 000 eri viikkokävijää. Marraskuun lopussa yhteislukijamäärän kasvu on ollut yli 20 prosenttia ja sivulatausten yli 40 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Erityisesti ovat kasvaneet uudistetut palvelut kuten Tekniikka & Talous, joka on vuodessa tuplannut verkkoyleisönsä yli 84 000 viikkokävijään. Pohjoismaissa Talentum tavoittaa verkoissa yhteensä puolimiljoonaa lukijaa.

Talentumin sähköisen liiketoiminnan liikevaihto on tänä vuonna kasvanut 111 prosenttia, ja sen osuus koko kustannustoiminnan liikevaihdosta on jo 13 %.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: