Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

SVT World Yle Femin kanavalle

Uutiset, Media, | perjantaina 30.08.2013 - Toimitus

Yle Fem – SVT World -yhdistelmäkanava tulee 1.9.2013 alkaen nähtäville koko Suomeen. Kanavan laaja näkyvyys perustuu tekijänoikeusjärjestö Kopioston, Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston, Yleisradion ja SVT:n väliseen uuteen sopimukseen. Antenni-, kaapeli- ja iptv-verkon lisäksi yhdistelmäkanava näkyy myös suoratoistona Yle Areena -verkkopalvelussa.

Yle Femin kanavapaikalla edelleenlähetetään SVT World -kanavaa silloin, kun Yle Fem ei näytä omaa ohjelmaa. Yhdistelmäkanavaa Yle Fem – SVT World on voinut katsoa osassa Suomea jo syyskuusta 2011 alkaen. Muualle kuin Etelä-Suomeen ja länsirannikolle SVT Worldin ohjelmat eivät kuitenkaan ole näkyneet.

”Kopiosto haluaa toimia siten, että sen edustamat ulkomaiset tv-kanavat olisivat mahdollisimman kattavasti tarjolla suomalaisille tv-katsojille. Kopioston laajan edustavuuden perusteella tekijänoikeusluvista voi neuvotella kanssamme keskitetysti”, Kopioston av-osaston johtaja Arto Tamminen kertoo. ”Olemme iloisia siitä, että sopimukseen on päästy ja että SVT Worldin ohjelmia voi jatkossa seurata kautta maan.”


Toimitus

Kommentointi


Nimi:

Otsikko:

Kommentti: