Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Suomen Paikallissanomat kierrättää päätoimittajia

Media, | tiistaina 07.10.2008 - Toimitus

Suomen Paikallissanomat Oy:n kaksi päätoimittajaa vaihtaa keskenään paikkaa 1.12.2008 alkaen. Jukka Ignatius siirtyy Valkeakosken Sanomien päätoimittajaksi ja Pekka Walden puolestaan KMV-lehden ja Suur-Keuruun vastaavaan tehtävään.

Suomen Paikallissanomat Oy:n kaksi päätoimittajaa vaihtaa keskenään paikkaa 1.12.2008 alkaen. Mäntässä ilmestyvän 2-päiväisen KMV-lehden ja Keuruulla ilmestyvän 3-päiväisen Suur-Keuruun päätoimittaja Jukka Ignatius siirtyy Valkeakoskella ilmestyvän 5-päiväisen Valkeakosken Sanomien tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi.

Valkeakosken Sanomien päätoimittaja Pekka Walden siirtyy puolestaan KMV-lehden ja Suur-Keuruun tulosvastuulliseksi päätoimittajaksi ja tulosryhmän vetäjäksi. Samaan tulosryhmään kuuluvat myös kerran viikossa ilmestyvä Kurun Sanomat ja joka toinen viikko ilmestyvä alueellinen kaupunkilehti Ylä-Pirkanmaan Vekkari. Kurun Sanomien päätoimittajana jatkaa edelleen Risto Koivuniemi.

Tehtävien vaihto liittyy kustantajayhtiön tavoitteiseen edistää tehtäväkiertoa kaikissa henkilöstöryhmissä. Kokemukset niin pysyvistä kuin määräaikaista tehtäväkierroista ovat olleet poikkeuksetta myönteisiä.

Tehtäväkierrossa lehtiä vaihtavilla päätoimittajilla on kummallakin pitkä työura paikallis- ja sanomalehdissä. Suomen Paikallissanomat Oy:n palveluksessa Ignatius on ollut vuodesta 2000 ja Pekka Walden vuodesta 1995 saakka.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: