Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Suomalaistubettajien mainituimmat brändit ovat NYX, Ikea ja Canon

Uutiset, Media, | perjantaina 10.11.2017 - Toimitus

Luova toimisto Tekir Kuhina lanseerasi lokakuussa Tubeseuranta-palvelun (tubeseuranta.kuhina.fi), jossa seurataan Suomen 50 suosituimman suomenkielisen YouTube-kanavan sisältöjä, kaupallisia yhteistöitä sekä brändimainintoja. Lokakuun puhutuimmaksi nousi meikkibrändi NYX, joka mainittiin tubettajien videoilla kaikkiaan kahdeksan kertaa. NYXin jälkeen eniten puhuttivat Canon ja Ikea.

Kuhinan Tubeseuranta katsoi lokakuussa yhteensä 225 videota, joista kaikkiaan 61 oli tuotettu kaupallisessa yhteistyössä yritysten kanssa. Aktiivisimmin vaikuttajayhteistyötä hyödyntävät yritykset olivat lokakuussa Asus, Microsoft, Rimmel ja Libresse.

– Maksetun yhteistyön lisäksi brändit saavat paljon spontaaneja positiivisia mainintoja. Ei-maksettuja positiivisia brändimainintoja ilmeni lokakuussa 240, negatiivisia vain alle 40. Sekä positiivisiin että negatiivisiin kommentteihin tarttuminen on tietysti jokaisen mainitun yrityksen etu, ja tässä tietysti mielellämme autamme omalla ammattitaidollamme, Tekir Kuhinan vetäjä Ville Kormilainen kertoo.

Tekir Kuhinan Tubeseuranta on ensimmäinen kotimainen palvelu, joka seuraa kattavasti suosituimpien tubettajien videoiden sisältöä.

– Haluamme tuottaa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme ajantasaisinta tietoa YouTubesta ja vaikuttajamarkkinnoinnista. Tubeseuranta on yksi osa tätä tavoitettamme. Nyt katsomme 50 tubettajan kaikki tuoreet videot joka kuukausi, joten käsitys siitä, millainen sisältö YouTubessa toimii, on aika hyvällä tasolla, Kuhinan Kormilainen toteaa.

Tekir Kuhina on vuosi sitten perustettu toimisto, jonka ydintekemistä on sosiaalinen media, vaikuttajamarkkinointi ja luovat toteutukset. Kuhina on osa viestintätoimisto Tekiriä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: