Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

STT riitautui vaalivalvojaisista

Uutiset, Media, | torstaina 03.03.2011 - Toimitus

STT-Lehtikuva ja joukko sen asiakasmedioita järjestää vaali-iltana 17.4.2011 oman lehdistötilaisuuden Helsingin Musiikkitalossa. Perinteisesti koko Suomen media on ollut aiemmin paikalla Yleisradion isossa pajassa, jossa tilaisuutta lähinnä Hesarin ja Yleisradion riitojen vuoksi ei enää järjestetä.

Tilaisuuteen on kutsuttu kahdeksan puolueen puheenjohtajat vastaamaan kotimaisten ja ulkomaisten toimittajien kysymyksiin. Puheenjohtajana toimii STT-Lehtikuvan vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson.

 Tilaisuus alkaa kello 21.55 eli heti sen jälkeen, kun Yle ja MTV3 ovat haastatelleet puoluejohtajia omissa lähetyksissään Musiikkitalossa.

 Järjestelyihin osallistuvat STT-Lehtikuvan lisäksi Helsingin Sanomat, Alma Median Helsingin toimitus, Turun Sanomien, Kalevan ja Väli-Suomen Median Helsingin toimitus, Hufvudstadsbladet, Ilta-Sanomat, Iltalehti, Nelonen ja SuomiTV sekä ulkomaisten toimittajien osalta ulkoministeriön viestintä- ja kulttuuriosasto.

 Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä SuomiTV:ssä sekä Nelosen ja Iltalehden verkkosivuilla.

STT:n hallituksen puheenjohtajana toimii Helsingin Sanomien päätoimittaja Mikael Pentikäinen. Sanoma on STT:n suurin omistaja.

 

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: