Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

SBS hakee Radio City TV:lle ohjelmistolupaa Uudellamaalla

Uutiset, Media, | maanantaina 07.03.2011 - Toimitus

SBS Finland Oy on tänään jättänyt SD-ohjelmistolupahakemuksen televisiotoimintaan Uudenmaan alueella kanavanipussa UHF G.

“Aloitamme Radio Cityn FM-lähetykset 1.1.2012. Mediabrändi on tätä nykyä sekä audiota että videota, joten ”Radio City TV” on luonnollinen osa Radio Cityn monimediaa. Tavoitteena on luoda vahva alueellinen mediabrändi Uudellemaalle”, kertoo SBS Finland Oy:n toimitusjohtaja Leena Puntila.

Radio City TV voi olla kuluttajalle maksuton tai ns. minipay-kanava – riippuen verkkotoimiluvanhaltijan ja kanavanipun muiden ohjelmistoluvan haltijoiden muodostamasta kokonaisuudesta. Tavoitteena olkoon kuluttajien kannalta paras ratkaisu”, jatkaa Puntila.

Radio City TV näkyisi Uudellamaalla uudessa alueellisessa kanavanipussa, katsominen edellyttää uuden DVB-T2 päätelaitteen hankintaa. Verkkotoimiluvanhaltijan, Anvian, mukaan alueella asuu noin 1,4 miljoonaa asukasta.

SBS Media on  sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

 

 

 

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: