Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanomapainon johtaja lähti, Vuoksio ja Koskinen tilalle

Uutiset, Media, | keskiviikkona 19.03.2008 - Toimitus

Diplomi-insinööri Ismo Vuoksio, 44, on nimitetty Sanomapaino Oy:n toimitusjohtajaksi ja Jarmo Koskinen, 46, Sanoma Lehtimedian toimitusjohtajaksi 1.4.2008 alkaen. Molempia yhtiöitä johtanut Antti Mäkelä jättää toimensa omasta pyynnöstää

n.

Vuoksio ja Koskinen tulevat myös Sanoman johtoryhmän jäseniksi. He raportoivat Sanoman toimitusjohtaja Mikael Pentikäiselle.

Jarmo Koskinen
Jarmo Koskinen

Vuodesta 1989 Sanomassa työskennellyt Vuoksio toimii tällä hetkellä Helsingin Sanomien tuotantojohtajana vastaten tuotanto- ja jakelupalvelujen ohjauksesta ja ostamisesta, kaupallisten toimintojen kehityshankkeista sekä ilmoitustuotannosta. Työuransa Sanomassa Vuoksio aloitti projekti-insinöörinä Sanomalan painossa.

Jarmo Koskinen toimii tällä hetkellä Etelä-Saimaan tulosyksikön johtajana ja Lehtimedian johtoryhmän jäsenenä. Hän on aiemmin toiminut mm. ilmoitustuotantojohtajana Lehtimediassa. Etelä-Saimaan palveluksessa Koskinen aloitti 1982. Koskinen jatkaa edelleen Etelä-Saimaan yksikönjohtajana.

Ismo Vuoksio
Ismo Vuoksio

”Sanoman maakunta- ja paikallislehdet ovat vahvassa kunnossa. Olemme panostaneet viime aikoina erityisesti asiakastyöhön ja asiakaspalvelun parantamiseen. Lisäksi vireillä on lehtien sisällöllisiä kehityshankkeita. Tällä tiellä on yhä paljon tekemistä ja hyvä jatkaa”, Koskinen kommentoi.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: