Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanoman aikakauslehtien verkkomainonta vielä vaatimatonta

Uutiset, Media, | keskiviikkona 14.05.2008 - Toimitus

Sanoma Magazines Finland kehittää verkkoliiketoimintaansa nimeämällä yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi KTM Tuija Wikströmin. Koko aikakauslehtiyksikön verkkomainonnan määrä on vielä vaatimaton: viime vuonna ulkomaat mukaanlukien myynti oli 60 miljoonaa euroa eli viisi prosenttia myynnistä.

-Tavoittelemme sähköisestä mediasta uutta kasvua
aikakauslehtiliiketoimintamme oheen, toimitusjohtaja Raili Mäkinen sanoo.

-Koko Sanoma Magazines -liiketoimintaryhmän verkkoliiketoiminnan liikevaihto kasvoi viime vuonna 40 prosenttia, ja sen osuus liiketoimintaryhmän reilun 1,2 miljardin euron liikevaihdosta oli noin viisi prosenttia. Erityisesti Alankomaissa ja Unkarissa sähköiset palvelut ovat jo merkittävää ja erittäin kannattavaa liiketoimintaa, hän kertoo.

Tuija Wikström
Tuija Wikström

Uusi Digital Media yksikkö vastaa Sanoma Magazines Finlandin sähköisestä tuoteportfoliosta, joka koostuu kuluttajille suunnatuista verkko- ja jatkossa myös muista digitaalisista palveluista. Yhtiö on julkaissut tämän vuoden aikana uudet akuankka.fi-, vauva.fi- ja perhe.fi-palvelut. Lisää lanseerauksia on tulossa loppuvuoden aikana.

-Valtaosa liikevaihdosta ja tuotoista verkossa syntyy mainonnasta, minkä takia panostamme uusiin mainonnan ratkaisuihin sekä verkkomediamyyntimme kehittämiseen. Sen lisäksi olemme
aloittamassa yhteistyötä Sanoma Digitalin Verkkomediamyynnin kanssa, Tuija Wikström kertoo.

KTM Tuija Wikström, 38, aloitti Sanoma Magazines Finlandin Mediamyynnin verkkoliiketoiminnan kehitysjohtajana tammikuussa. Sitä ennen hän työskenteli suunnittelujohtajana mediatoimisto Dagmarissa vastuullaan perustamansa Dagmar Digital -yksikkö. Hän oli myös Dagmarin johtoryhmän jäsen.

Lue edellinen nimitysuutinen


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: