Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanoma teki ruokaresepteille sivuston

Uutiset, Media, | maanantaina 19.11.2007 - Toimitus

Sanoma Digital on tuonut yhteisöllinen ruokasivuston ruuasta, leivonnasta ja ruuanlaitosta kiinnostuneille. Foody.fi kerää kotimaiset ruokablogit sekä verkon kiinnostavimmat ruoka- ja reseptilinkit. Sanoma on tuonut myös muotitietoisille omat sivustonsa ja tulossa moottoripyöräilijöille.

“Pelkän keskustelu- ja vuorovaikutusyhteisön sijaan Foody tarjoaa
käyttäjälleen helpotusta arjen pyörittämiseen. Ruoka ja reseptiblogit tuovat vaihtelua kaupallisille reseptipankeille ja tarjoavat käyttäjälle kotikeittiöissä testattuja reseptejä niin arkeen kuin juhlaan”, Sanoma Digitalin tuottaja Tuomas Hautala vakuuttaa.

Tyylitaivas muotitietoisille

Samaa ideologiaa noudattelee Sanoma Digitalin elokuussa aloittanut tyylitaivas.fi-palvelu. Tyylitaivas on virtuaalinen yhteisö kaikille muodista, tyylistä ja vaatteista kiinnostuneille. Se koostuu käyttäjien omista sivuista, joilla käyttäjät voivat kertoa omasta tyylistään, sekä ladata sivuille kuvia omista asukokonaisuuksista ja yksittäisistä asusteista ja vaatekappaleista. Vaatesuunnittelijoilla puolestaan on Tyylitaivaassa mahdollisuus esitellä mallistoaan ja saada arvokasta palautetta suoraan loppukäyttäjiltä.

Sanoma Digital on Sanoman, Sanoma Magazinesin ja SWelcomin yhteisesti omistama yhtiö, jonka toiminta jakautuu kolmeen liiketoimintalinjaan: sähköisiin markkinapaikkoihin, uusiin yhteisöllisiin kuluttajapalveluihin ja verkkomediamyyntiin.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: