Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanoma ostaa verkkosaitteja urakalla

Uutiset, Media, | perjantaina 30.11.2007 - Toimitus

Sanoma jatkaa railakasta verkkosivustojen ostobuumiaan. Tällä viikolla vuorossa on Ruokala.tv, joka liitetään Ilta-Sanomiin. Vielä pari vuotta sitten HS osti paikallislehtiä, mutta siitä yhtiö näyttää luopuneen ja on kääntänyt rahahanat verkkobisnekseen.

Ilta-Sanomat ostaa Ruokala.tv -verkkopalvelun ja konseptin sen perustajilta Visa Nurmelta ja Antti Vahteralta. Myyjät jatkavat palvelun kehittäjinä ja kokkeina.

Ilta-Sanomien tavoitteena on rakentaa Ruokalasta Suomen merkittävin ruokamedia.

”Ilta-Sanomilla on myyntivoimaa, kehittämisresursseja ja verkossa 1,3–1,5 miljoonaa eri kävijää viikossa. Ruokalan nykyisiä kävijämääriä voidaan nostaa merkittävästi hyödyntämällä aktiivista kävijänohjausta Iltasanomat.fi:stä”, Ilta-Sanomat Oy:n toimitusjohtaja Pekka Harju sanoo.

Ruokala palvelee kotikokkeja yli 3 000 reseptillään.

”Verkko on tulevaisuudessa ruoanlaiton tärkein tiedonhankintakanava. Nykyisellä omistajapohjalla ei ole mahdollista kehittää palvelua riittävästi eikä riittävän nopeasti. Ilta-Sanomilta löytyy tähän resursseja ja osaamista”, Visa Nurmi toteaa.

Palvelu rakennetaan osaksi Iltasanomat.fi:tä. Ruokala tulee näkymään verkon lisäksi lehdessä muun muassa päivittäisinä ruokavinkkeinä.

Ruokalan yhteistyö MTV3:n kanssa jatkuu sekä MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa että verkossa.

Ruokala.tv-verkkopalvelussa on tällä hetkellä 45 000–78 000 eri kävijää viikossa.

”Kävijämäärissä on selvästi kasvupotentiaalia”, Harju sanoo.

Ilta-Sanomat kuuluu SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmään. SanomaWSOY:n strategisena tavoitteena on panostusten lisääminen digitaaliseen mediaan. Kauppa toteuttaa tätä strategista valintaa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: