Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanoma News uudistaa tilausjärjestelmänsä SAP-ratkaisulla

Uutiset, Media, | tiistaina 31.03.2009 - Toimitus

Sanoma News on käynnistänyt projektin sanomalehtiensä uuden yhteisen lukija-asiakasjärjestelmän kehittämiseksi SAP Finlandin kanssa. Järjestelmä pohjautuu SAPin mediatoimialaratkaisuun ja SAP CRM -tuotteeseen.

“Tämä merkittävä investointipäätös kertoo vahvasta uskostamme tilattavaan sanomalehteen. Olemme vakuuttuneita siitä, että tilattava ja painettu sanomalehti säilyttää vahvan asemansa suomalaisessa mediamaisemassa myös tulevaisuudessa”, Sanoma Newsin toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toteaa.

”Haluamme pysyä vastakin kehityksen edelläkävijänä. Järjestelmän myötä asiakkaille voidaan tarjota nykyistä monipuolisempia tuoteyhdistelmiä ja tilausvaihtoehtoja. Uusi järjestelmä tukee entistä paremmin myös verkon ja printin muodostamaa monikanavaista kokonaisuutta”, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Pekka Soini sanoo.

Hanke toteutetaan kaikkien Sanoma Newsin lehtien yhteistyönä.

Projektissa korvataan nykyisin käytössä oleva lukija-asiakasjärjestelmä. Uusi toiminnallisuus kattaa mm. asiakkuuden hallinnan, tuote- ja tilaushallinnan, myynnin ja markkinoinnin tuen sekä jakelunohjauksen ja osoitehallinnan. Järjestelmä tukee entistä paremmin kokonaisasiakkuuksia, monikanavaista monituotemaailmaa sekä palvelu-, myynti- ja asiakkuusprosesseja.

Sanoma News aloittaa järjestelmän määrittelyn SAP Finlandin kanssa. Järjestelmä pohjautuu SAPin mediatoimialaratkaisuun ja SAP CRM -tuotteeseen.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: