Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje
uutisen kuva

Sanna Reunanen

Sanna Reunanen Viaplayn myyntijohtoon

Media, | perjantaina 26.01.2018 - Toimitus

Sanna Reunanen, 38, aloittaa suoratoistopalvelu Viaplayn Suomen markkinoinnista ja myynnistä vastaavana 1. helmikuuta alkaen, nimikkeellä Head of Viaplay Finland. Reunanen on työskennellyt Oy Viasat Finland AB:ssä useissa eri tehtävissä, ja hänellä on vahva kokemus digitaalisesta liiketoiminnasta.

Reunanen vastasi Viaplayn lanseeraamisesta ensimmäisenä suoratoistopalveluna Suomen markkinoille syksyllä 2011, ja hän on myös toiminut Viaplayn Country Managerina. Viimeisimmäksi Reunanen on työskennellyt Modern Times Groupin Suomen liiketoiminnan kehitysjohtajana ja Viasat Finlandin johtoryhmän jäsenenä.

Ennen Viasat Finlandia Reunanen toimi matkailualan digitaalisen liiketoiminnan kehittämistehtävissä Ebookersilla ja Kaleva Travelilla. Reunanen viimeistelee parhaillaan MBA-tutkinnon lopputyötään aiheenaan suoratoistopalvelut ja niiden liiketoimintamallien murros.

”Tällä nimityksellä vahvistamme paikallisen organisaatiomme digitaalisen liiketoiminnan osaamista ja varmistamme edellytyksiämme Viaplayn vahvalle kasvulle Suomen suoratoistomarkkinoilla”, painottaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Viasat Finland ja Viaplay ovat osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. Modern Times Group on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: