Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Sanna Maskulin Glorian ruoka&viinin päätoimittajaksi

Media, | perjantaina 27.11.2009 - Toimitus

Maskulin on toiminut lehden toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä vuodesta 2005.

Sanna Maskulin
Sanna Maskulin

Sanna Maskulin, 44, on nimitetty Glorian ruoka&viini -lehden päätoimittajaksi 1. joulukuuta alkaen. Hän on toiminut lehden toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä vuodesta 2005.

Aiemmin Sanna Maskulin on ollut freelancer-toimittaja sekä työskennellyt toimitussihteerinä ja tuottajana Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisuissa.

“On ilo päästä luotsaamaan ruoka- ja juomamaailman suunnannäyttäjää, jonka innokas lukija olen ollut sen ensimmäisestä numerosta alkaen. Erityisen innostavaksi uuden työni tekee se, että ruoka ja viini ovat juuri nyt nosteessa: ihmiset haluavat yhä enemmän tehdä kotona hyvää ruokaa ja maistella viinejä. Glorian ruoka&viini on ainoa lajissaan, sillä sen sisältö kattaa kaiken, mitä ruoka- ja juomakulttuurista laajasti kiinnostunut lukija osaa kaivata. Reseptien lisäksi tarjoamme lukijoillemme inspiraatiota ja elämyksiä, tekemistä ja lukemista sekä tietoa ja keskustelunaiheita”, Sanna Maskulin sanoo.

Sanna Maskulinin nimityksen jälkeen kaikilla Gloria-perheen lehdillä on oma päätoimittajansa: Gloriassa Sami Sykkö, Glorian Kodissa Minna Juti ja Glorian Antiikissa Pia Maria Montonen. Gloria-lehtien vastaava päätoimittaja Riitta Lindegren jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: