Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Ritva Santavuori savustettiin Jälkiviisaista

Uutiset, Media, | maanantaina 04.02.2008 - Toimitus

Entinen syyttäjä Ritva Santavuori savustettiin ulos Yleisradion aamutelevision Jälkiviisaat-ohjelmasta. Aamutelevision toimituspäällikön Leena Pakkasen mukaan lähdön taustalla on Julkisen sanan neuvoston (JSN) antama huomautus Santavuoren rasistisista kommenteista suorassa lähetyksessä 11. tammikuuta.

Pakkanen kuitenkin kieltää MTV3:lle, että Santavuori olisi saanut potkut.

-Olemme tässä yhdennentoista päivän jälkeen pitkin matkaa puhuneet Ritvan kanssa, ja eilen sovimme ystävyydessä, että ehkä on aika lopettaa. Yhdessä todettiin, että aika monta vuotta on tullut ja pannaan pillit pussiin, Pakkanen sanoi MTV3:lle.

JSN antoi viime viikolla langettavan päätöksen Jälkiviisaat-ohjelmasta, jossa Santavuori laukoi JSN:n mielestä rasistisia kommentteja. Santavuori arvosteli Yhdysvaltojen demokraattien presidenttiehdokkaan Barack Obaman isoäitiä rumaksi ja arveli hänellä olevan jäljellä “negroidisia” piirteitä.

Lue MTV3:n uutinen


Toimitus

Kommentointi

Ollzu

08.02.2008

JooPa Se Joooo,
tosi pehmoa toimintaa Pakkaselta. Hyvärinenkin saisi soukistaa suuta.Kohta ei voi sanoa mitään etteikö sattuisi johonkin.Santavuori on ollut omalta kohdaltani syy katsella aamuTV:tä.

Joku vielä löytyy joka todella sanoo eikä ole kuvittelevinaan sanoa. Sitä paitsi Santavuorella on sellainen näkökulma ollut työhistoriansa kautta kansalaisten arkipäivään,että kantsis useankin päättäjän katsella ja ennenkaikkea kuunnella enemmänkin hänen kannanottojaan.
Sopiva murros tähän “Demokratio-Diktatuurin” saastuttamaan hyvinvointivaltion tekeleeseen.

Koskahan Santavuorelta olis odotettavissa kirjaa luettavaksi.Ostasin heti jos linja olis samanlainen.

“Poi änt Gööls;pikkarillikäiset pystyyn”.

Soon ….

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: