Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Radio Vaasa Vuoden Yrittäjä Vaasassa

Uutiset, Media, | tiistaina 25.11.2008 - Toimitus

Vaasan Yrittäjät ry on valinnut vuoden 2008 vaasalaiseksi yrittäjäksi Oy Radio Vaasa Ab:n, joka Suomen ainoa kaksikielinen paikallisradio. Radioasemalla on paikallinen lipunmyynti liiketoimenaan.

Huomionosoitus luovutettiin kunniakirjan ja yrittäjäpatsaan pienoismallin kera yhtiön edustajille yhdistyksen vuosikokouksessa 15.11.2008.

Vaasan Yrittäjät perusteli valintaa sillä, että Oy Radio Vaasa Ab on koko toimintansa ajan toiminut kannattavasti, yhtiön osakkaat ovat osallistuneet aktiivisesti yrittäjätoimintaan ja yhtiö on omalla toiminnallaan ottanut aktiivisesti osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Oy Radio Vaasa Ab perustettiin vuonna 2000 jatkamaan vuonna 1985 alkanutta Radio Vaasan paikallisradiotoimintaa ja Studio Ticketin lippuvälitystä, joka alkoi vuonna 1990. Yhtiön omistavat tasaosuuksin Hippi Hovi, Pekka Iitola ja Anssi Marttinen.

Yhtiön omistajat toimivat kokopäiväisesti yhtiön palveluksessa, Hovi
ohjelmapäällikkönä, Marttinen toimittajana ja Iitola toimitusjohtajana. Omistajien lisäksi Radio Vaasassa työskentelee myyntineuvottelija ja runsaat kaksikymmentä avustajaa. Studio Ticketin toiminnasta vastaa Siv Laine, jonka lisäksi palvelupisteessä työskentelee yksi toimihenkilö.

Yhtiön liikevaihdosta 85 % syntyy radiotoiminnasta ja 15 %
lippuvälityksestä.

Radio Vaasa, joka on Suomen ainoa kaksikielinen paikallisradio, on
kuultavissa neljällä eri taajuudella länsirannikolla välillä Uusikaarlepyy-Kristiinankaupunki sekä nettiradiona. Radio Vaasan ohjelmisto on vahvasti paikallista. Radio Vaasalla on runsaat 30 000 kuulijaa viikossa.

Studio Ticketin myynnissä on liput kaikkiin merkittävimpiin vaasalaisiin tapahtumiin, konsertteihin ja teatteriin. Sieltä saa myös
paikallisliikenteen liput ja Toriparkin kausikortit. Studio Ticket on
valtakunnallisen Lippupalvelu Oy:n paikallinen myyntipiste.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: