Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Radio SuomiPOPin kuuluvuusalue laajenee yli 40 uudelle paikkakunnalle

Uutiset, Media, | maanantaina 19.12.2011 - Toimitus

Suomen kolmanneksi kuunnelluimman valtakunnallisen kaupallisen radiokanavan Radio SuomiPOPin kuuluvuusalue laajenee 16 uudelle taajuusalueelle ja yli 40 uudelle paikkakunnalle vuoden 2012 alusta. Taajuusalueiden laajenemisen myötä valtakunnan radiokanavan kuuntelijamäärän arvioidaan ylittävän reippaasti miljoonan kuuntelijan rajan.

Lisäkuuntelijoita ja katselijoita tuovat myös nettiradio sekä tänä keväänä käynnistynyt SuomiPOP-TV.

Valtakunnan ainoa kotimaiseen pop- ja rockmusiikkiin keskittynyt radiokanava eli Radio SuomiPOP tarjoaa kuuntelijoille suomalaisen popmusiikin lomassa juonnettuja lähetyksiä, uutisia, ajankohtaista asiaa, viihdettä, tähtihaastatteluja ja erilaisia teemaviikonloppuja.

Juontajakaartista löytyy ”jokaiselle jotain” eli sekä suosikkijuontajat iltapäivän Arttu Harkki ja keskipäivän ääni Taavi Salmivaara että yllätysnimet Rakel Liekki tai vuoden alusta alkaen uutta SuomiPOPin aamua Janne Katajan ja Laura Salosen kanssa juontava Esko Eerikäinen.

Vuonna 2001 perustetulla Radio SuomiPOPilla on viimeisimmän Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan yli 930 000 kuuntelijaa. SuomiPOPpia voi myös kuunnella ja SuomiPOP-TV:tä voi seurata netin kautta osoitteessa: www.radiosuomipop.fi.

Radio SuomiPOP on nimetty Vuoden radiokanavaksi Suomen Radioiden Liiton ja RAB Finland Oy:n toimesta .

 


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: