Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Radio SUN ja Pirkanmaan Lehtitalo business-enkeleiksi

Uutiset, Media, | maanantaina 19.11.2007 - Toimitus

Pirkanmaalla radiotoimintaa vuodesta 1985 harjoittanut SUN Radion toimilupayhtiö Pohjois-Satakunnan Viestintä Oy aloittaa businessenkelinä yhteistyössä muiden merkittävien pirkanmaalaisten toimijoiden kanssa.

Business Pirkanmaa 2008 –yrityskilpailu yhdistää pitkäkestoiseen projektiin Uusyrityskeskus Ensimetrin, Pirkanmaan Yrittäjät Ry:n, Pirkanmaan Lehtitalo –konsernin, Tampereen Seudun Osuuspankin ja SUN Radion. Kilpailun tarkoituksena on perustaa Pirkanmaalle uutta voitokasta liiketoimintaa, johon osakkaiksi lähtevät Pirkanmaan Lehtitalo –konserni ja Radio SUN.

Järjestäjät ottavat vastaan uusyritysideoita ja liiketoimintasuunnitelmia uusyrityskeskus Ensimetrin kautta. Jokaiselta yhteistyökumppanilta on oma jäsenensä Raadissa, joka valitsee parhaimmat suunnitelmat Ensimetrin suoritettua esikarsinnan. Kilpailun loppumetreillä tuodaan julki kolmen kärki, joiden kanssa neuvotellaan tarkemmin sijoittamisesta, omistussuhteista ja yhtiön strategiasta.

Perustettavan yrityksen koolla ei ole merkitystä, Raati peräänkuuluttaa ennen kaikkea innovatiivisuutta ja ennakkoluulotonta ajattelua. Toimialaa ei ole rajattu, riittää kun tuote tai palvelu on suunnattu kuluttajille ja yhtiöstä tulee osakeyhtiömuotoinen.

“Uuden kuluttajamarkkinoille suuntaavan yrityksen suurimpia haasteita on alun markkinointi, siihen uppoaa rahaa ja tulokset eivät tule hetkessä. Muun muassa tähän voimme tuoda helpotusta sekä Radion, että Lehtitalon osaamisesta ja tuotteista”, luonnehtii SUN Radion toimitusjohtaja Otto Linna mediatalojen uusyrittäjälle mukanaan tuomia synergiaetuja.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: