Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Printtilehtien langaton e-lukulaite esitellään Las Vegasissa

Uutiset, Media, | maanantaina 04.01.2010 - Toimitus

Maailman ensimmäinen erityisesti sanoma- ja aikakauslehtien lukemiseen tarkoitettu sähköinen e-Reader eli lukulaite julkistetaan tällä viikolla Yhdysvalloissa. Ohut, kestävä ja laadukas Skiff-lukulaite siirtää printtimedian lukemisen uudelle aikakaudelle langattoman yhteyden avulla. Paperia ei enää tarvita, kun uusi lukulaite yleistyy tämän vuoden kuluessa.

Tuote esitellään Las Vegasissa kulutuselektroniikan messuilla tällä viikolla. Laitteen valmistaja on Skiff LLC, joka tekee tuotteen yhdessä LG:n kanssa.

Laite on ohut, vain neljännestuuman vahvuinen ja 11,5 tuumaa kooltaan (diagonaalisesti mitattuna). Resoluutio on korkea, 1200×1600 pikseliä. Laitteessa on kosketusnäyttö. Akku kestää tavallisessa käytössä viikon ilman latausta.

Uusi lehtien sähköinen lukulaite poistaa paperin käytöstä
Uusi lehtien sähköinen lukulaite poistaa paperin käytöstä

Laitteeseen voi ostaa langattomasti, joko 3G:n tai laajakaistan kautta, sanoma- ja aikakauslehtiä sekä kirjoja. Siihen voi ladata myös omia dokumentteja.

Skiff Reader tulee myyntiin tämän vuoden kuluessa Yhdysvalloissa noin tuhannessa myymälässä sekä netissä. Hintaa ei ole vielä julkistettu.

LG:n ja Skiff-yhtiön lehtien lukulaite on taipuisa ja kevyt.
LG:n ja Skiff-yhtiön lehtien lukulaite on taipuisa ja kevyt.

Lue lisää.


Toimitus

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: