Valikko
Kirjaudu
Tilaa ilmainen uutiskirje
Twitter Facebook
|
|
|
Tilaa ilmainen uutiskirje

Pikku Kakkosen Eskari -sovellus on vuoden hyötypeli

Vuoden hyötypeli

Uutiset, Media, | torstaina 27.08.2020 - Paavo Vasala

Kesällä 2019 julkaistu Pikku Kakkosen Eskari -sovellus johdattaa leikin ja pelien avulla lapset esiopetuksessakin käsiteltävien aiheiden pariin. Sovellus on suunniteltu yhteistyössä eri alojen ammattilaisten sekä oppimisen asiantuntijoiden kanssa.

“Pikku Kakkosen Eskari -sovellus syntyy huipputiimin, oivallisten yhteistyökumppanien ja eskari-ikäisten lasten kanssa yhteistyössä. On ollut ilo seurata, kuinka lapset löytävät Eskari-sovelluksen pelimaailmojen mahdollistaman kokeilun kautta oivaltamisen riemun ja innostuksen erilaisiin sisältöihin”, iloitsee Pikku Kakkosen sovellustuottaja Hanna-Mari Kauhanen.

Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksessa lapsi pääsee tällä hetkellä tutustumaan lukemiseen ja kirjoittamiseen, musiikin maailmaan ja matematiikkaan. Syksyllä 2020 hypätään hauskojen pelien avulla englannin kielen alkeisiin ja uusia aihealueita vallataan sovelluksessa jatkossakin.

Pikku Kakkonen on ollut interaktiivisen mobiilileikin asialla pian kymmenen vuotta. Palkinnon perusteluissa Pikku Kakkosen Eskari -sovellusta kiiteltiin vahvan kotimaisen lasten brändin laajentumisesta alle kouluikäisille suunnattujen vuorovaikutteisten digitaalisten leikkien palveluun.

The Finnish Game Awards on Suomen pelinkehittäjien ja Neogames Finland -nimisen pelialan yhdistyksen järjestämä vuotuinen palkintogaala, jossa palkitaan vuoden parhaita kotimaisia pelejä. Palkinnot jaettiin virtuaaligaalassa 18. elokuuta 2020.


Paavo Vasala

Paavo Vasala on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri (tiedotusoppi) Tampereen Yliopistosta. Hän on työskennellyt toimittajana sanomalehti Kalevassa, kunnes perusti viestintätoimiston 1984. Hän on perustanut 1997 tiedotepalvelu Pressi.comin, jonka STT osti 2004. Hän on ollut perustajaosakas Liana Technologies Oy:ssä (ent. Koodiviidakko Oy), ja on myynyt osakkeensa Ilkka-Yhtymä Oyj:lle. Lisäksi hän on osakkaana muutamissa pienissä start-up -firmoissa.

Kommentointi

Et ole kirjautunut

Mikali haluat jättää kommentin, sinun tulee kirjautua sisään

EIkö sinulla ole tunnusta? Rekisteröidy tästä


Nimi

Otsikko:

Kommentti: